SVE MOJE BIVŠE SAM FINANSIRALA: Kiji Kockar PREKIPELO da su joj muškarci na GRBAČI, donela JEDNU važnu odluku
Foto: Damir Dervišagić

iskrena

SVE MOJE BIVŠE SAM FINANSIRALA: Kiji Kockar PREKIPELO da su joj muškarci na GRBAČI, donela JEDNU važnu odluku

Stars -

Otkako se pre skoro pet godina pojavila u prvo sezoni rijalitija Kristini Kiji Kockar pošlo je za rukom ono što mnogima nije - da postane heroina svih prevarenih žena i da najgoru životnu situaciju preokrene u svoju korist!

Kija je nakon Zadruge i razvo da od Slobodana Radanovića započela muzičku karijeru, a nedavno je objavila i prvi album. Kija je otvoreno za „Rijaliti plus“ govorila o karijeri , bivšim partnerima, pa je objasnila zbog čega više nikada ne bi dopustila sebi da finansira muškarce sa kojima je u vezi.

Kristina Kija Kockar, Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

Zašto tvoj bivši suprug Slobodan Radanović izbegava da priča o tebi, čega se on plaši?

- Očigledno se plaši samog sebe. Zaista ne bih pričala o njemu jer sam već sve ispričala.

Ko je popularniji, ti ili on?

- Nikada se nisam upoređivala s njim, na drugima je da zaključe. Svako od nas ima svoje mesto pod estradnim nebom, a na bivšeg supruga gledam kao na svog kolegu.

Sloba Radanović
foto: Kurir televizija

Mnogi komentarišu da se Sloba uzvezdio. Šta ti misliš?

- Mislim da uvek treba da znamo ko smo i šta smo bili pre jer samo tako možemo da prihvatimo ono što jesmo. Niko od nas nema aristokratsko poreklo i svi imamo nešto što je bilo pre slave koju smo stekli.

Dugo si radila kao stjuardesa Da li više zarađuješ sada?

Zarađujem od osnovne škole i uvek sam mogla da priuštim sebi sve što sam htela, a novac koji sam zaradila pa metno sam investirala.

Plašiš li se nove ljubavi?

- Priznajem da se malo plašim, ali više je reč o pozitivnoj tremi. Pitam se ko će biti taj muškarac, čime će se baviti...

Da li bi sebi opet dopustila da budeš s nekim ko nije finansijski stabilan?

Navikla sam na takve situacije, a to nije bilo samo jednom, već više puta. Finansirala sam svoje bivše momke, ali to se uvek završavalo tako što su muškarci s kojima sam bila dobijali komplekse. To više ne želim u životu i važno mi je da svaki moj sledeći partner ima makar 10 dinara više od mene i da nemamo problema s tim. Osim što sam situirana, veoma sam popularna i momcima je teško da se nose sa svim tim stvarima.

Kristina Kija Kockar
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:13

OVO JE PRAVO LICE KIJE KOCKAR! Pevačica objavila snimak BEZ ŠMINKE, FRIZURE I FILTERA, evo kako izgleda kada se UGASE KAMERE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track