SAD SAM STVARNO SVE VIDEO! STOJA PEVA SENIDINE PESME: Kraljica narodnjaka izvodi hit urbane koleginice, internet EKSPLODIRAO!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

HIT

SAD SAM STVARNO SVE VIDEO! STOJA PEVA SENIDINE PESME: Kraljica narodnjaka izvodi hit urbane koleginice, internet EKSPLODIRAO!

Stars -

Pevačica Stojanka Novaković Stoja je u 2022. godinu ušla kao potpuno druga osoba, budući da je drastično smršala, ali i promenila frizuru, pa prvi put ima kratku kosu.

Pevačica se transformisala zahvaljujući liposukciji kojoj se podvrgla u Istanbulu i konačno je, posle višegodišnje borbe s kilogramima, zadovoljnija svojim izgledom neko ikada ranije. Od operacije se oporavila, pa je tokom novogodišnjih praznika i nastupala.

Senidah, Senida Hajdarpašić
foto: ATA Images

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem Stoja na jednom nastupu izgleda neprepoznatljivo, ako izuzmemo glas, a ono što je podstaklo brojne komentare je i to da je pevala pesmu slovenačke zvezde Senide.

Stoja Novaković
foto: Printscreen/Pink.rs

"Nisam isti čovek otkako sam video Stoju koja peva Senidu", glasi komentar jednog od korisnika Tvitera, koji je i objavio snimak sa Stojinog nastupa.

"E, sad sam stvarno sve video", "Najgore što sam ja mislio da je ovo Seka", "Kris Džener?", samo su neki od komentara tviteraša.

Kurir.rs/K.Đ/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track