DARKO I BARBARA STAJU NA LUDI KAMEN: Naša svadba biće MEGALOMANSKA! Evo šta kažu o BEBI! (FOTO)
Foto: Kurir televizija

CVETA LJUBAV

DARKO I BARBARA STAJU NA LUDI KAMEN: Naša svadba biće MEGALOMANSKA! Evo šta kažu o BEBI! (FOTO)

Stars -

Darko Lazić i njegova partnerka Barbara Bobak održali su uspešnu turneju po Americi, a osim posla, pevački par imao je priliku i da obiđe razne znamenitosti gradova u kojima su nastupali, kao i da se dobro provedu. U Srbiju su stigli pred Badnji dan, pa kako kažu, neće stići da sami pripreme Božićnu trpezu, već će se osloniti na svoje porodice.

Barbara Bobak, Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram, Zorana Jevtić

Barbara i Darko prepuni su pozitivnih utisaka.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Zorana Jevtić

- Uživali smo u Americi. Imali smo prilike da obiđemo znamenitosti raznih metropola. Uživali smo da isprobavamo raznu hranu, da posećujemo zabavne parkove, adrenalinske atrakcije. Divno iskustvo, sve u svemu - rekla nam je Barbara.

Novogodišnji nastup održali su u Čikagu, odakle nose prelepe uspomene. Ipak, Božićne praznike provešće u Srbiji, u krugu porodice.

Darko Lazić, Barbara, Barbara Bobak
foto: Zorana Jevtić

- Praznike provodimo zajedno, ali i sa našim porodicama. Bićemo malo kod mojih, u Brestaču, ali ćemo posetiti i Marinine najbliže. Zapravo, kod mojih smo za Badnji dan, a kod njenih idemo za Božić. Drago nam je što imamo prilike da se ne razdvajamo - kaže Darko, dok se njegova devojka nadovezuje:

- Nismo bili u mogućnosti da pomognemo ni Darkovoj mami, ni mojima, jer nismo bili tu. Inače, oboje smo veliki gurmani, a Darko je odličan u kuhinji, tako da mi je jako krivo što neću probati neki njegov specijalitet (smeh).

Ona ističe da se lepo slaže s porodicom svog partnera, te da ne bi imala problem da se preseli u Brestač.

Darko Lazić, Barbara Bobak, Branka Lazić
foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

- Odlično se slažemo. Ne bi mi bio problem ni na Marsu da živim kada živim s njim. Brestač je lepo mesto, mirno, kuća mu je prelepa, ali možda bi nam bilo malo dosadno da smo tamo stacionirani, jer oboje volimo da zujimo svugde. A Beograd nikad nije bio opcija, niti nešto preterano radim tamo, ništa me ne vezuje za njega.

Kao što je poznato, Kurir je ekskluzivno objavio informaciju da su Lazić i Bobakova u vezi, ali su oni to na početku negirali.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Zorana Jevtić

- Bili smo na početku i nismo hteli da se naša veza prlja glupostima. S druge strane, radimo isti posao i nisam želela da se provlačim kroz novine kao neko ko je s njim zbog karijere, kad je to poslednje šta mi je u glavi - iskrena je Barbara, koja je priznala i da nije ni sanjala da će sa Lazićem otpočeti vezu.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Zorana Jevtić

- Zamislite da vam neko kaže: "dogodine ćeš biti u vezi sa nekom poznatom ličnošću. Ne biste poverovali! (smeh) - priznala je ona, a Darko se tada umešao i otkrio čime ga je devojka šarmirala.

- Osvojila me je tim što je ista kao ja u svakom smislu, energijom. Da sam je na kompjuteru pravio, ne bih je tako dobru isprogramirao! - rekao nam je zaljubljeni Lazić.

Zanimalo nas je i kakvi su im planovi za predstojeću godinu, kao i da li planiraju svadbu.

- Svadba ako se desi, biće megalomanska (smeh). Sa svim mogućim običajima, od jabuke, preko lažne mlade i svega ostalog! Inače, 2022. godina će biti godina za rad, rad i samo rad. Želimo da napravimo nešto, da pokrenemo neki možda i zajednički biznis, ali za to je potrebno dosta novca da se zaradi. Funkcionišemo sjajno, oko svega se lako dogovorimo i lepo nam je gde god da smo - da li u Novom Sadu, Beogradu, Gložanu ili Las Vegasu - rekao je Darko, a na pitanje o deci, odgovorio je diplomatski.

- Što se dece tiče, to se ne planira. To se desi i priželjkuje.

Darko Lazić, Barbara, Barbara Bobak
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić

Bonus video:

00:15

Darko Lazić urlao usred kafane, Barbara snimila svaki trenutak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track