00:14

Seka Aleksić čekala je godinu i po dana na ovaj vredan dar

NE KRIJE SREĆU

SEKA ALEKSIĆ NA TO JE ČEKALA GODINU I PO DANA! Radost u domu pevačice, pred Božić joj stigao VREDAN POKLON! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Pevačica Seka Aleksić sa pratiocima na Instagram profilu podelila je srećne vesti, nakon godinu dana čekanja u dom estradne umetnice došla je ogromna radost.

Naime, poznato je da Seka svake godine ima jedan od najlepših ukrašenih domova, a kako je izuzetno aktivna na društvenoj mreži Instagram, redovno objavljuje porodične fotografije sa suprugom Veljkom i sinovima Jakovom i Jovanom u praznično ukrašenom domu.

Poznato je da je Seka pobožna i da svoje naslednike uveliko uči da trebaju biti što bliže Bogu, pa je tako samo dva dana pred najradosniji praznik, Božić, iz doma pevačice odjeknula srećna vest.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

Pevačica je pre godinu i po dana poručila ručno izrađenu ikonu "Tajne večere", a sada je konačno stigla u Staru Pazovu. Seka ne krije sreću i radost, pa je odmah pokazala pratiocima i gde je namenila da ikona stoji u pporodičnom domu.

Jakov i Jovan na fotografijama nisu skidali osmeh sa lica, a poznato je da Seka izuzetno voli božićne radosti, pa baš za ovaj ppraznik pripremi specijalitete u kojima uživaju zajedno sa Veljkovom i njenom porodicom u Staroj Pazovi.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:44

DEČKO JE PREVARIO SA ANĐELOM VEŠTICOM, PROŠLA JE KROZ PAKAO! Pevačica se osvrnula na neveru: Svi su to znali, javno je to uradio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track