PLAČEM ZA ĆERKOM, BRINEM SE ZA NJU! Keba otvorio dušu o Nataši koja je 10 godina u Americi, priznaje da mu nije uopšte LAKO!
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

iskren

PLAČEM ZA ĆERKOM, BRINEM SE ZA NJU! Keba otvorio dušu o Nataši koja je 10 godina u Americi, priznaje da mu nije uopšte LAKO!

Stars -

Ćerka Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić, je već deset godina u Americi. Kako kaže peveč i ako je imala predivnu, uspešnu šestogodišnju pevačku karijeru, samo presekla i rekla: "Ne mogu više".

- Zahvaljujući novoj tehnologiji i društvenim mrežama, čujemo se svaki ili svaki drugi dan. Nisam od onih roditelja da dete mora stalno da ti bude uz skut. Briga postoji, često me obuzme i nije mi lako, rekao je Keba za Informer.

Dragan Kojić Keba, Nataša Kojić
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Kaže da je razume, jer je u ovom poslu mnogo teže ženama. Jer u ovom, kao i u svakom poslu postoji sujeta, zabadanje noževa u leđa, nezahvalnost.

A na pitanje da li mu je teško što ne viđa Natašu izjavio je sledeće:

- Nisam bio u Americi tri godine zbog cele situacije. Zahvaljujući novoj tehnologiji i društvenim mrežama, čujemo se svaki ili svaki drugi dan. Nisam od onih roditelja da dete mora stalno da ti bude uz skut. Briga postoji, često me obuzme i nije mi lako. Samo ja znam kako mi je. Plačem za njom. Teške stvari koje osećam, pretačem u pesme. Imam dve, tri pesme koje sam posvetio njoj, ali ih još nisam snimio- rekao je Keba.

Dragan Kojić Keba
foto: Kurir

Kurir.rs/informer/M.M.

Bonus video:

01:09

KEBA OTKRIO TAJNU SVOG MLADALAČKOG IZGLEDA! Redovno vežba, a evo šta smatra najbitnijim za LEPOTU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja