00:13

Ana Korać otišla kući u Ivanjicu, pokazala porodični dom!

VRATILA SE ODAKLE JE POTEKLA

STARLETA OTIŠLA U IVANJICU! Ana Korać stigla u porodični DOM, evo gde je odrasla i brala MALINE bivša zadrugarka! (VIDEO)

Stars -

Starleta Ana Korać sada je svima dobro poznata, a proslavila se učešćem u rijalitiju "Zadruga". Ona je rešila da se malo "odmori od lukusznog života", pa je otišla u posetu svojoj porodici.

Koraćeva je otišla u rodno mesto Ivanjicu i pokazala prizor iz svog doma koji je oduševio njene pratioce. Na snimku koji je Ana postavila na Instagram mogu se videti novogodišnji ukrasi, kao i pogled sa prozora.

Ana Korać
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Ana je tokom učešća u rijaliti pričala da se ne srami toga što je nekada brala maline. Ipak, sve je zamenila luksuznim životom, skupim kolima, brendiranim krpicama i bogatim momcima.

Ana Korać
foto: Damir Dervišagić

Ono po čemu Koraćeva posebno izdvaja jeste neobičan izgled, s obzirom na brojne plastične operacije koje je napravila na svom licu i telu, a i sama ih je priznala. Ono što je starleta htela da postigne je izgled lutke koji je, kako je jednom prilikom pričala, oduvek volela. Ana je čak postala i zaštitno lice jednom turskom plastičnom hirurgu.

Ana Korać
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:12

ANA KORAĆ U KAPUTU, A ISPOD SKORO GOLA! Nikad skuplje izdanje starlete iz IVANJICE, a kad se skinula POPADALE VILICE! (

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track