ZVEZDA GRANDA PRODAJE NOŠENE CIPELE! BIG MAMI predviđali OZBILJNU KARIJERU, ona nestala, mnogi je ne bi PREPOZNALI! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

Svetlana Tanasić

ZVEZDA GRANDA PRODAJE NOŠENE CIPELE! BIG MAMI predviđali OZBILJNU KARIJERU, ona nestala, mnogi je ne bi PREPOZNALI! (FOTO)

Stars -

Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama, učenica četvrte sezone muzičkog takmičenja "Zvzde Granda" potpuno se povukla sa scene, a karijeru je nastavila "iza kamera".

Svetlana Tanasić
foto: Printscreen

Naime, tokom 2008. godine i 2009. godine, dok je trajalo muzičko takmičenje kojeg je Svetlana bila deo trajalo, stručnjaci su ovoj pevačici prognozirali blistavu karijeru zbog njenog vanserijskog glasa. Ipak, to se nije ostvarilo.

Svetlana je počela i da prodaje svoje polovne cipele preko Fejsbuka.

- Berberi cipele u izvanrednom stanju, kao što može da se vidi po slikama. Broj 37, ali može i 38. Cena 35 evra - napisala je Tanasićeva svojevremeno, uz priloženu fotografiju. Nakon toga, posle određenog vremena, fotografiju je obisala, a da li je zbog toga što je pomenute cipele prodala ili što se zbog objave pokajala, nije poznato.Poznata kao vrsna crnka, Svetlana Tanasić je danas promenila imidž, te izgleda potpuno drugačije.

Svetlana Tanasić, Big Mama
foto: Kurir

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:59

Svetlana Ceca Ražnatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track