04:15

Dragan Kojić Keba posvetio pesmu OTAC MI JE BOG Novaku Đokoviću

premijera na kurir.rs

EKSKLUZIVNO, PREMIJERA KEBINOG SPOTA ZA PESMU POSVEĆENU NOLETU, OTAC MI JE BOG! Kojić tenisera uporedio sa HRISTOM! (VIDEO)

Stars -

Pevač Dragan Kojić Keba, inspirisan Božićnim govorom patrijarha srpskog Porfirija, posvetio je snažne reči najboljem teniseru sveta, Novaku Đokoviću, a sada je čitav projekat ugledao svetlost dana.

Dragan Kojić Keba, Novak Đoković
foto: Nemanja Nikolić, Beta Branislav Božić

U rečima njegove svetosti Kojić je prepoznao mučeništvo Novaka Đokovića koji proteklih dana prolazi teror od strane australijskih vlasti. Keba je uspeo da snimi i pesmu i spot u kratkom roku, a ekskluzivno na Kurir.rs možete pre svih čuti i videti ovaj pevačev projekat posvećen Noletu.

Keba je napisao pesmu, a mi u celosti prenosimo stihove:

Ovaj život nije život moj

Kad je hteo dao mi ga Bog

Svakog dana gradi mostove

Sve su naše rane Hristove

Otac mi je Bog

Sin sam oca tog

Blagodet nam daj

Od zla decu svoju sačuvaj...

Dragan Kojić Keba
foto: Kurir

- Inspirisan rečima Patrijarha Porfirija napisao sam ovu pesmu sa posvetom svim ljudima ovoga sveta, a posebna posveta ide pravo u hrabro srce Novaku Djokoviću našem Noletu…Otac nam je Bog! - poručio je Kojič i otkrio autore ostvarenja:

Muziku i tekst napisao je Dragan Kojić Keba, aranžman Nenad Konstantinov, Yesiloveguitar i Keba, miks, i post Vuk Žirojvić i Yesiloveguitar, a producent projekta je Kebin sin, Igor Kojić.

Kurir.rs/

Bonus video:

02:59

Keba ukrstio glasove sa mladom pevačicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track