OKAJAVA GREHE U CRKVI: Baka Prase postao pomoćnik tati svešteniku! Zarađuje SIĆU od crkvenih obreda, šokiraćete se od cifre!
Foto: Printscreen Youtube/Baka Prase

otkrivamo

OKAJAVA GREHE U CRKVI: Baka Prase postao pomoćnik tati svešteniku! Zarađuje SIĆU od crkvenih obreda, šokiraćete se od cifre!

Stars -

Baka Prase pronašao je uz pomoć svog oca sveštenika novo zanimanje. On je, kako Kurir Stars saznaje, postao pomoćnik tati u Amsterdamu, koji pripada Zapadnoevropskoj eparhiji SPC.

Baka Prase
foto: Pritnsceen/Youtube

Kako mu je teško pala osuda javnosti, kao i svakodnevne pretnje koje je dobijao zbog smrti jutjuberke i influenserke Kristine Kike Đukić, on se preselio kod roditelja u Holandiju, o čemu smo prvi i pisali. Inače, već nedeljama na njegov račun ne leže novac od Jutjuba i sponzorstva, koja su mu redom otkazana, pa je zamolio za pomoć svog oca Nenada, koji već nekoliko godina živi u Amsterdamu.

Baka Prase, Nenad Ilić, Kristina Kika Đukić
foto: Printscreen, Privatna Arhiva, Printscreen/Youtube

Pošto je shvatio da mu, osim snimanja, ne ide ništa drugo od ruke, a kako je život u Amsterdamu prilično skup, njegov otac mu je predložio da postane njegov pomoćnik u obavljanju svakodnevnih parohijskih obaveza koje on ima. To znači da će Bogdan Ilić ići sa svojim ocem na osvećenje slavske vodice, pomagaće mu u pevanju za pevnicom kad on služi liturgiju, kao i na krštenjima, venčanjima i sahranama. Kako smo saznali od izvora bliskog Ilićima, on za ova "poslušanja" dobija i finansijsku nadoknadu od 20 do 50 evra, u zavisnosti od toga koji je čin u pitanju, ali i od osobe koja mu daje novac, jer tarife za ove vrsta obreda, kada je pomoćnik u pitanju, zvanično ne postoje. On se na novom poslu snašao dobro, ali još nije odlučio da li je to samo privremeno ili će se u potpunosti povući iz javnog života i društvenih mreža i posvetiti crkvi.

Jutjuber se još nije oglašavao o ovom pitanju, a nije nam odgovarao ni na pozive.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

04:53

BAKA PRASE SUOČEN SA JAVNOM OSUDOM! Psiholog otkriva sve o digitalnom nasilju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track