ONE SU POBEGLE IZ STUDIJA PRE TANJE SAVIĆ! Ove pevačice i glumice su uvređene USTALE I OTIŠLE usred programa! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

POBEGULJE

ONE SU POBEGLE IZ STUDIJA PRE TANJE SAVIĆ! Ove pevačice i glumice su uvređene USTALE I OTIŠLE usred programa! (FOTO)

Stars -

Javnost i dalje kopka postupak Tanje Savić, koja je nedavno napustila emisiju u kojoj je gostovala zajedno sa Jovanom Jeremić.

Pevačica je voditelju Ognjenu Amidžiću samo rekla da ide do toaleta i u sred programa je izašla iz studija, nakon čega se nije vratila.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Ami Dži šou

Dok je Jovana, kao i ostali gosti, bila zbunjena njenim postupkom, posle je u javnosti izjavila da se Tanja verovatno osećala neprijatno jer nije imala o čemu da priča sa ostalim gostima. S druge strane, pevačica je rekla kako se nije pokajala što je izašla iz studija i rekla da se "spasila".

Jovana Jeremić, Tanja Savić, Ognjen Amidžić
foto: Printscreen/PINK

Ipak, Savićeva nije prva koja se odlučila na ovaj korak. Brojne njene koleginice su izašle u sred snimanja emisija zbog tema ili gostiju koji im nisu odgavarali. To potvrđuje i nedavni primer Tee Tairović. Pevačica je dramatično napustila snimanje emisije "Zvezde Granda Specijal" jer je voditelj Siniša Medić pomenuo njen eksplicitni snimak koji je isplivao u javnost.

Tea Tairović
foto: Printscreen/TV Prva

On je pitao Teu da li može da bude sa jednim muškarcem ili mora da ima dva partnera, što ju je prilično razbesnelo.

Tea Tairović
foto: Pritnscreen

- Nemam komentar. Hvala lepo - rekla je tada ona vidno iznervirana, a zatim izletela iz studija.

I Ceca Ražnatović je svojevremeno dramatično napustila emisiju "Hit tvit". Pevačica je u društvu Čedomira Jovanovića, Željka Mitrovića i Darije Kisić Tepavčević govorila o aktuelnim temama. Kada je Jovanović uzviknuo da je pevačica uhapšena jer je za to postojala osnovana sumnja, pa u kratkoj raspravi pokušao i da je nadjača, Ceca se u potpunosti uozbiljila, a onda i odlučila da ode.

Ceca Ražnatović, Čeda Jovanović
foto: screenshot Pink tv

- Gledam svoja posla i svoj život! Ma dosta manipulacija! Manipulatorske gluposti neću da slušam - rekla je ona i izašla iz studija.

Njena reakcija danima je bila hit na društvenim mrežama, a mnogi su bili oduševljeni pevačicinim postupkom.

Voditelj Siniša Medić bio je akter još jednog dramatičnog napuštanja emisije. Kada je pre pet godina Eva Ras gostovla u njegovoj emisiji, suočila se s neprijatnim pitanjem.

Eva Ras, Pres pretres, emisija, Napuštanje
foto: Printscreen

- Gledao sam vaš film "Saga o tri nevina muškarca". Vi tu igrate jednu pohotnu baku koja, naravno, želi taj se*s, ali meni to ne izgleda samo kao da je gluma, već kao da biste vi voleli stvarno to da se desi i u privatnom životu - rekao je Medić, na šta se Eva uvredila.

Eva Ras, Pres pretres, emisija, Napuštanje
foto: Printscreen

- Vi ste bezobrazni, ako ne znate da ste pozvali glumicu i ne razlikujete šta je gluma, a šta sam ja. Završite sami svoju emisiju. Završila sam - rekla je glumica i napustila emisiju.

Eva Ras, Pres pretres, emisija, Napuštanje
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

00:31

Neko kraducka u Baru: Nedostaju kesice čaja iz inventara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja