EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA VESNE DEDIĆ! Lenka prvi put u javnosti: Svi kažu da je MAMINA KOPIJA! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

LEPOTICA

EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA VESNE DEDIĆ! Lenka prvi put u javnosti: Svi kažu da je MAMINA KOPIJA! (FOTO)

Stars -

Voditeljka Vesna Dedić često ističe u svojim intervjuima koliko je ponosna na ćerku Lenku Milojević, ali do sada nikada nije kačila njene fotografije na društvenim mrežama.

Vesna Dedić
foto: Mondo

O njenom rođenju Vesna je oduvek govorila kao o svom najvećem uspehu, a sada je svoju lepoticu nazvala ključem lepog života.

‒ Bio je četvrtak, 11. januar 2001, pet minuta pre ponoći, kada mi je doktor Ljubić pokazao devojčicu kojoj je već bilo određeno ime Lenka. Pola sata kasnje, okupanu i lepu, doneli su mi je u apartman. Gotovo neverovatno, onog trenutka kada sam je stavila na rame, na televiziji je počela dokumentarna emisija o Lenki Dunđerski. Osećaj divljenja koji sam imala gledajući je tada kako spava u mom naručju ostao je do danas isti. Nisam se divila samo njoj, već i sebi jer sam rodila nešto tako savršeno ‒ pričala je svojevremeno Vesna Dedić, koja je proslavila dvadeset i prvi rođendan svoje uspešne mezimice.

Vesna Dedić
foto: Instagram

Ćerka Vesne Dedić odličan je student i veliki ponos svojoj majci, a sada je i domaća javnost dobila priliku da vidi ne jednu, već čak dve njene fotografije, jednu iz vremena kada je Lenka bila beba i drugu fotografiju odrasle Lenke, koja je slika i prilika mame Vesne.

Vesna Dedić
foto: ATA Images

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:23

SANJA MARINKOVIĆ SPOMENULA VESNU DEDIĆ! Nakon svađe i raspada prijateljstva ŠOKIRALA SVE IZJAVOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja