DUGO ME JE TO MUČILO, LEKARI SU ODMAH POSUMNJALI! Mili otkrio kako mu se život OKRENUO posle OPERACIJE, evo kako se sada oseća!
Foto: Printskrin/Prva

o zdravstvenom stanju

DUGO ME JE TO MUČILO, LEKARI SU ODMAH POSUMNJALI! Mili otkrio kako mu se život OKRENUO posle OPERACIJE, evo kako se sada oseća!

Stars -

Član žirija "Zvezde Granda", Aleksandar Milić Mili dočekao je Novu godinu u na jednoj klinici u Istanbulu gde se podvrgao operaciji želuca.

Planovi da otputuje u daleke, tople krajeve nažalost su se izjalovili, ali producent ne žali mnogo, jer je kako kaže, rešio problem koji ga muči odavno.

Aleksandar Milić Mili
foto: ATA images, Printscreen/Instagram

- To je problem koji sam dobio od sporta i dugo, dugo me je mučio. Otišao sam samo na pregled, ali se lekarima učinilo sumnjivo i odmah su mi zakazali operaciju. Srećan sam mnogo što sam završio sa tim i osećam se mnogo bolje - rekao je Mili za Grand.online.

Zbog postoperativne procedure nije mogao da uživa u prazničnoj trpezi, što je rezultiralo gubitkom kilograma, ali se producent nada da će se uskoro vratiti u dobru formu na kojoj mu svi zavide.

Aleksandar Milić Mili
foto: Nikola Anđić, Printscreen

- Mršavim jer moram da zvaćem, ko engleska kraljica, po 30 puta svaki zalogaj. Tako da sedim i zvaćem ugavnom- kroz smeh je rekao Mili.

Nakon par dana provedenih u turskoj bolnici, vratio se za Beograd i nastavio sa radom u ''Zvezdama Granda''. Kandidate iz svog tima sada je već dobro upoznao, te sa sigurnošću tvrdi da će mnogi napraviti veliku stvar u muzici.

- Imam njih 6, 7 u glavi koji imaju veliki potencijal. Mislim na moje kandidate iako ja sve kandidate sve gledam isto, i moje i tuđe, tako da vdim potencijale i kod drugih koji su u timovima kod mojih kolega - ispričao je on.

Kurir.rs/I.B/Grand

Bonus video:

00:14

Mili hitno primljen u bolnicu u Istanbulu! Pozlilo mu, trpi velike bolove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track