OSUĐUJU GA I POREDE SA VUDIJEM ALENOM: Grašo je LJIGA od čoveka! Šutnuo Danijelu jer mu nije rodila dete! URNIŠU GA na mrežama
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Facebook, Printscreen Instagram

osuda

OSUĐUJU GA I POREDE SA VUDIJEM ALENOM: Grašo je LJIGA od čoveka! Šutnuo Danijelu jer mu nije rodila dete! URNIŠU GA na mrežama

Stars -

Petar Grašo uskoro će po prvi put postati otac, jer je njegova 15 godina mlađa partnerka i porodična prijateljica Hana Huljić trudna!

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

Kao bomba je odjeknula vest da je hrvatski pevač raskinuo sa Danijelom Martinović, sa kojom je bio u zajednici 24 godine, te da je smuvao devojku koju on i njegova nevenčana supruga znaju odmalena.

Petar Grašo
foto: Printscreen

To je izazvalo veliku osudu javnosti, pa se muzičar našao na stubu srama. Naime, mnogi veruju da je Grašo ostavio Danijelu jer nisu mogli da imaju dece, te da je pronašao "inkubator" koji će mu konačno ispuniti želju.

Petar Grašo
foto: Printscreen Twitter

- Ali ne mogu da pojmim kako je Petar Grašo nakon 24 godine šutnuo Danijelu jer nije mogla da zatrudni, i evo ga, par meseci od raskida, već mu je nova devojka trudna. Koliko mi se Grašo gadi, splačina jedna pogana - jedan je od komentara na Tviteru, koji se poslednjih dana viralno širi društvenim mrežama.

Mnogi korisnici Tvitera nadovezali su se na ovu objavu, a neki su otišli toliko daleko da su napravili paralelu između Petra i holivudskog režisera Vudija Alena, kojeg je usvojena ćerka Dilan Farou optužila da ju je seksualno zlostavljao kada je imala sedam godina.

Petar Grašo
foto: Printscreen Twitter

- Pogledajte primer pedofila Vudija Alana koga i dalje svi obožavaju. Pa šta da očekujemo kada se takvi postupci pravdaju sa "to je ljubav" - jedan je od komentara.

Bilo je i onih koji su branili ljubav Graše i Hane, ali u manjini, a besni korisnici društvenih mreža su ih odmah poklopili i osudili što ga pravdaju.

Petar Grašo
foto: Printscreen Twitter

- Zamislite malu Hanu koju čuvaju teta Danijela i čika Petar, onako sa kikicama trčkara. Danijela i Petar zamišljaju jednog dana kako imaju svoju djevojčicu. Nakon nekoliko godina, on je sa tom djevojčicom sa kikicama i vama to normalno? Ljigavo da ne može biti ljigavije! - jedan je od komentara.

Petar Graso
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

28:01

BAR - PREGLED DANA 2. DEO 14.01.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track