OD STRIPTIZETE DO VELIKE VERNICE! Branka Blek Rouz sanjala sveca i DOŽIVELA PROSVETLJENJE! Odmah se POSVETILA VERI!
Foto: Kurir televizija

POSVETILA SE CRKVI

OD STRIPTIZETE DO VELIKE VERNICE! Branka Blek Rouz sanjala sveca i DOŽIVELA PROSVETLJENJE! Odmah se POSVETILA VERI!

Stars -

Branka Blek Rouz, čuvena igračica striptiza, gostovala je u popularnoj emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji gde je otkrila mnoge nepoznate stvari iz svog života.

Ono što je posebno šokiralo mnoge je da se upravo Branka donirala novac za crkvu u Ovči.

Sceniranje, Branka Blek Rouz
foto: Kurir televizija

- Striptiz je posao kao gluma, vera nema veze sa tim. Kao mala verovala sam u Boga i postila sam, išla sam na pričest. Kasnije u životu kada su mi se desile neke ružne stvari, prestala je i vera u Boga. Ja sam tada zaista bila bezgrešna, a imala sam mnogo problema. Pitala sam se zašto onda Bog dozvoljava da ja tako bezgrešna ispaštam. Imala sam jedan san 2002. ggodine, ne bih pričala puno o tome, sanjala sam ga na praznik Drugo obretenje glave Svetog Jovana Krsititelja, pri tom da nisam znala da je to taj praznik, kada sam se probudila to jutro odmah sam mislila da je praznik. Ja sam sanjala sveca sa rezom na vratu i pričala sam sa njim, odmah sam znala i rekla da Bog postoji i odmah sam se ispovedila i od tada redovno postim, sve postove, sredu i petak. Sve mi je krenulo bolje u životu od tada - kaže Branka.

Sceniranje, Branka Blek Rouz
foto: Kurir televizija

Kako je otkrila Branka roditelji su joj radili u inostranstvu, a nakon rođenja ostala je kod bake i deke na Mišaru.

- Bukvalno sam imala 15 dana kada su me roditelji ostavili kod bake i deke. Bila sam miljenica u detinjstvu. Vodili su me stričevi svuda, bila sam jedno razmaženo dete, miljenica, mažena i pažena. Završila sam Pedagošku akademiju u Šapcu, sada smo imali 30 godina mature i kada sam otišla svi su došli da se slikaju sa mnom - kaže Branka.

Sceniranje, Branka Blek Rouz
foto: Kurir televizija

Čuvena Branka naglasila je da je u selu bio pravi šok kada su saznali da želi da se bavi stiptizom.

- Šok je bio kada sam počela da se bavim striptizom. Ja sam bila dete za primer. I onda se dogodio pravi šok kada sam postala striptizeta. Dobijam sve pohvale za svoj rad - kaže Branka Blek Rouz.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track