02:51

Vanesa Šokčić u Pulsu Srbije o Južnom vetru, 90-im, estradi...

bez dlake na jeziku

BILA JE FOLK DIVA 90IH, A SADA SE PONOVO VRAĆA NA ESTRADU! Nastupala je za OPASNE kriminalce: ČUČALA SAM 15 MINUTA ISPOD STOLA

Stars -

Vanesa Šokčič bila je folk zvezda devedesetih. Često je pevala po klubovima, gde su vreme voleli da provode poznati kriminalci iz minulih vremena. Ovih dana došla je u žižu medijskog interesovanja jer se pojavila u popularnom filmu "Južni vetar", gde je pevala.

Puls Srbije
foto: Kurir Televizija

- Pojavila sam se u seriji i to je bila baš velika euforija, kao 90-ih - rekla je Vanesa Šokčić.

Ne krije da je nastupala za kriminalce, a se prisetila jedne scene iz 90-ih u jednom nemačkom klubu.

Puls Srbije
foto: Kurir Televizija

- Nisam se plašila za svoj život. Nisam mala proble. Desio se, na primer, problem u diskoteci u Nemačkoj. Pevala sa sa Milenom Plavšić u jednoj diskoteci. Upali su sa pištoljima i vikali na sve da legnemo. Čučale smo 15 minuta ispod stola, i na kraju su odeli gazdu - rekla je Vanesa.

Vanesa Šokčić, poznata i pod nadimkom Plavi haos, je srpska pevačica narodne i turbo-folk muzike. Rođena je 1970 godine u Beogradu.

Puls Srbije
foto: Kurir Televizija

Estradnu karijeru je započela kao trogodišnja devojčica u dečjem horu „Kolibri“. Bila je u grupi sa Ivanom Bojić – Zarić, Filipom Patom, itd. Kao mala je želela da postane doktorka, ali ipak se odlučila za muziku. Završila je Srednju muzičku školu i upisala je Muzičku akademiju. Otac Stevica joj je bio najveća podrška. U početku je bio njen menadžer i prvu platu je zaradila u restoranu koji je on držao. Rešila je da napusti Muzičku akademiju i da se posveti nastupima.

Puls Srbije
foto: Kurir Televizija

Prvi album je objavila 1991. godine. Pevala je po svadbama, vašarima i drugim veseljima. Često je imala tremu pa i danas pije kafu pre nastupa da bi se smirila.

06:00

VANESA ŠOKČIĆ KROZ SUZE ZA KURIR O DŽEJU: Prisetila se prvog susreta s njim, a jednu anegdotu sa mora nikad neće zaboraviti KURIR TV

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:35

ESTRADA ME JURI PO KAFANAMA ZA NACIONALNU PENZIJU! Dačić priznao da je doživeo svakakve situacije MORA DA POSTOJI KRITERIJUM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track