OVAKO JE JOVANA JEREMIĆ IZGLEDALA NA PRVOM JAVNOM NASTUPU: Voditeljka 2003. atmosferu dovela do usijanja, dobila i veliki APLAUZ!
Foto: Printscreen/Pink, Printscreen/Instagram

bez stida

OVAKO JE JOVANA JEREMIĆ IZGLEDALA NA PRVOM JAVNOM NASTUPU: Voditeljka 2003. atmosferu dovela do usijanja, dobila i veliki APLAUZ!

Stars -

O privatnom životu voditeljke Jovane Jeremić se mnogo spekuliše, a nedavno je u velikoj ispovesti priznala da se razvela, te da ona i njena ćerkica Lea sada žive u zajednici sa njenim bratom i snajkom.

Sebe smatra izuzetno hrabrom ženom, a za kratko vreme postala je najpopularnija voditeljka, jer se nikada nije libila da javno istupi na bilo koju temu, te ju je narod upravo zbog toga i zavoleo.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/PinkTV

Oduvek je volela kamere i javne nastupe, a Pink.rs je došao u posed njenog prvog javnog nastupa koji se dogodio upravo na televiziji ''Pink'', 2003. godine u emisiji ''Pop-rock kids''.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Pink

Jasno se vidi da je Jovana od malih nogu želela da se bavi javnim poslom, a njena energija ostala je nepromenjena i dan-danas.

Tako mala atmosferu u studiju je dovela do usijanja, ona se predstavila voditelju, tada je išla u sedmi razred osnovne škole, a onda uspela da ponovi brzalicu i dobila aplauz od prisutnih.

1 / 6 Foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

00:34

Evo kako Jovana Jeremić priča sa ćerkom, spomenula joj i tatu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track