ŠA UŠAO U ZADRUGU, A IVANA OTIŠLA U CRNU GORU! Evo gde je Tomović odveo reperovu bivšu ženu, isplivala fotka - ZAGRLJENI I SREĆNI!
Foto: Printscreen/Instagram

UŽIVAJU

ŠA UŠAO U ZADRUGU, A IVANA OTIŠLA U CRNU GORU! Evo gde je Tomović odveo reperovu bivšu ženu, isplivala fotka - ZAGRLJENI I SREĆNI!

Stars -

Zbližavanje bivše supruge Nenada Aleksića Ša Ivane Aleksić i Vladimira Tomovića ne prestaje da se komenatriše, a sad su ponovo dospeli u žižu interesovanja javnosti.

Naime, Ša je nedavno ušao u Zadrugu, a Ivana je otputovala za Crnu Goru kod Tomovića.

Sada je Vladimir na društvenoj mreži Instagram pokazao njihovu novu fotografiju iz Crne Gore, što je pokrenulo lavinu komentara.

Ivana Aleksić
foto: Printscreen/Instagram

Tomović ju je ovog puta odveo na Ostrog, a pozirali su zagrljeni.

Ivana je objavila tu istu fotografiju, ali je dodala i emotikon u obliku srca.

Ivana Aleksić
foto: Printscreen/Instagram

Iako su se odavno razveli, Ša je koliko prošlog meseca opleo po Ivani.

- Mi smo mnogo pre rijalitija govorili o razvodu. Ja sam pogrešio što sam u rijalitiju svoj brak predstavio kao bajku i da je sve super. To je moja greška, ja sam idealizovao sve to i onda su me ljudi osudili baš zbog toga. Razočarala me je na svaki način, u svakom smislu. Jeste da je to što sam uradio ružno, ali onno što je ona meni uradila nije okej, to zna i moja porodica, jer sam se ja borio za sve to u životu, a težak život sam imao i ona zna kakav je bio moj život i onda je uradila to što je uradila, to nije ispravno. Ja ne bih mogao mirno da spavam da uzmem nekome nešto što mi ne pripada. Ja ne bih mirno spavao, a da li ona mirno spava, to ne znam - rekao je Ša tad za "Srbiju Danas".

Vladimir Tomović, Ivana Aleksić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

05:00

SVAKI DINAR KRVAVO SAM ZARADIO, ALI SAM POGREŠIO! Vladimir Tomović uključio se UŽIVO na mreže, otkrio sve detalje DISKVALIFIKACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track