EMINA MUJIĆ POTVRDILA PISANJE KURIRA O SIHIRU: Dragojevići su Dejanu i Dalili bacili magiju! Oni dobro znaju šta su uneli u kuću!
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Printscreen, Printscreen/PINK

vradžbine

EMINA MUJIĆ POTVRDILA PISANJE KURIRA O SIHIRU: Dragojevići su Dejanu i Dalili bacili magiju! Oni dobro znaju šta su uneli u kuću!

Stars -

Emina Mujić, Dalilina majka, oseća se danima loše zbog svih nemilih scena koje se događaju između njene ćerke i Dejana Dragojevića. Kako Kurir Stars saznaje, Emina smatra da je Dejanova porodica kriva za sve i da su oni bacili crnu magiju, takozvani sihir, na njihovu kuću u Gornjem Šepku.

Huso Mujić, Emina Mujić, Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

- Emina se poverila prijateljima da su Dejanovi otac, majka i brat krivi za svu nesreću i sukobe koji se svakodnevno dešavaju između njene ćerke i zeta. Ona je ubeđena da su oni bacili sihir na kuću u Šepku kako bi vratili Dejana i konačno ga razdvojili od Dalile. Sigurna je da je to njihovo maslo i da niko drugi nije dolazio tamo i bacao magiju, zbog čega je njen bivši muž Huso zvao hodžu, koji je kuću očistio od vradžbina - ispričao nam je Eminin prijatelj.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Huso Mujić
foto: Nikola Anđić, Zorana Jevtić

Inače, i sama Emina je u izjavi medijima potvrdila pisanje Kurira da su u kući u Šepku vršene vradžbine.

- Dejanova porodica je kriva za sve. Strašno je to što rade, a sve prebacuju na mene koja nemam veze ni sa čim od svega toga. Neka se boje Boga svi koji se bave crnom magijom, a za takve stvari postoje i dokazi. Oni dobro znaju šta su uneli u Dalilinu i Dejanovu kuću kada su dolazili. Mene hoće da ocrne lažima, a Dejanu je neko konstantno govorio u Urgentnom centru da se ja oglašavam i govorim ružno o njemu. Ne mogu nikako da me spreče da i dalje volim Dejana i Dalilu. Ogorčena sam, ljuta i besna - istakla je Mujićeva za Super TV.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Emina Mujić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/TV Pink

Podsetimo, Dalilin otac je prošlog ponedeljka posle molitve u džamiji u društvu hodže, koji je vrlo poznat u tom delu Bosne, otišao u kuću u kojoj su doskoro živeli bračni partneri, o čemu je Kurir pisao.

Dalila Dragojević, Emina Mujić
foto: Printscreen/Youtube

Dalila ubeđena

Dejanu porodica vrača preko krvavih stvari

I Dalila sumnja da su za haos i loše odnose s bivšim mužem Dejanom krivi članovi njegove porodice.

Naime, nakon haosa za doček srpske Nove godine, kada je njen bivši suprug sebi staklenom flašom razbio glavu u beloj kući u Šimanovcima, Mujićeva je istakla da je ubeđena da su Dragojevići uzeli njegovu krvavu odeću koju je nosio prilikom incidenta kako bi na nju bacili crnu magiju. Do tog zaključka je došla kada joj je na pitanje gde su mu krvave stvari sam Dejan rekao da je njegova porodica uzela krvavu odeću iz Urgentnog centra i odnela je sa sobom.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track