DRAŠKO JE PRAVI DOMAĆIN! Tanja Savić upoznala PEVAČA sa Stanivukovićem, evo kako su se proveli u Banjaluci! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

ljubav cveta

DRAŠKO JE PRAVI DOMAĆIN! Tanja Savić upoznala PEVAČA sa Stanivukovićem, evo kako su se proveli u Banjaluci! (FOTO)

Stars -

Pevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković mesecima su krili vezu, čak se spekulisalo i o njihovom raskidu.

Međutim, sad su uslikani zajedno u jednom banjalučkom restoranu i očigledno je da im ljubav cveta. Naime, njih dvoje su bili sa prijateljima, a društvo im je pravio i pevač Branislav Bane Bojanić, sin Miloša Bojanića, koji je ispričao kako ga je Tanja upoznala sa Draškom.

Tanja Savić
foto: Privatna Arhiva

On se slučajno našao u prestonici Republike Srpske na Savićkin poziv došao je u klub gde je ona nastupala, otpevao nekoliko pesama, a onda, na njegovo oduševljenje, bolje upoznao Stanivukovića, o kojem ima samo reči hvale.

- Bio sam slučajno u Banjaluci kada me je moja drugarica Tanja Savić pozvala na nastup, a onda, kada dođete, publika i sve to, naravno da sam stao na binu i otpevao nekoliko pesama. To veče me je Tanja upoznala s gradonačelnikom Draškom Stranivukovićem, koji je, moram priznati, pravi domaćin i odličan dečko. Tanja je jedna dobra i neiskvarena duša, njenu prvu turneju sam organizovao ja u Americi i otad smo veoma dobri prijatelji - otkrio je Bane za S.telegraf.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Shutterstock, Pritnscreen/Instagram, Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B/Republika

Bonus video:

00:11

SEVNULI I HALTERI: Tanja Savić provocira u CRVENOJ SPAVAĆICI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track