KRIJE SE OD SVIH: Ana Nikolić neprepoznatljiva! Njena modna kombinacija za posetu šoping centru je TOTALNI HIT!
Foto: Dado Đilas

kurirov paparaco

KRIJE SE OD SVIH: Ana Nikolić neprepoznatljiva! Njena modna kombinacija za posetu šoping centru je TOTALNI HIT!

Stars -

Ana Nikolić obožava da provodi vreme sama, i to uz čašu dobrog šampanjca. Nju je paparaco Kurira uslikao u tržnom centru u Beogradu na vodi kako uživa u omiljenom piću, konstantno se dopisujući s nekim telefonom.

Ana Nikolić, Paparaco
foto: Kurir

Poznato je da Ana poštuje sve mere protiv koronavirusa, pa je tako sve vreme od kada je ušla u kafić pa dok nije sela nosila zaštitnu masku. Kako je niko zamaskiranu nije prepoznao dok je šetala tržnim centrom i obilazila butike na miru, kad je konačno došlo vreme da se opusti, mogla je da skine masku i da malo predahne od šetnje i obilaska radnji. Čim je sela u kafić i naručila piće, ona je stavila slušalice, spustila glavu i opuštala se uz muziku sa svog telefona, a s vremena na vreme se s nekim i dopisivala.

Ana Nikolić, Paparaco
foto: Kurir

Iako se Nikolićeva trudila da ne bude upadljiva, možda je uspela u ovoj nameri kad su u pitanju slučajni prolaznici, ali oštrom oku našeg fotografa nije mogla da promakne. Ana je na sebi imala haljinu zemljanih tonova s prugama i crnu bundicu, a na glavu je stavila šešir iste boje kao haljina. Ona u poslednje vreme ne skida šešire i postali su neizostavni deo njenih šik kombinacija. Sve je začinila krznenim papučama i tašnicom u istom stilu, što je poslednji modni hit u svetu.

Ana Nikolić, Paparaco
foto: Kurir

Kad je završila s pićem i dopisivanjem, Ana je opet stavila svoju masku i uputila se u dalji obilazak radnji i šoping, koji obožava.

Ana Nikolić
foto: kurir televizija

Kurir.rs/E.K.

Bonus video:

06:54

EMOTIVNO! Ovaj nadimak je Marina Tucaković dala Ani Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track