BAHATA I KORISTOLJUBIVA! Pevačica zbog Draška zabranila ulazak novinarima na nastup: Tanja, SRAMI SE, nekad smo ti bili dobri
Foto: Damir Dervišagić, ATAImages

bruka

BAHATA I KORISTOLJUBIVA! Pevačica zbog Draška zabranila ulazak novinarima na nastup: Tanja, SRAMI SE, nekad smo ti bili dobri

Stars -

Tanja Savić je opet po svom starom dobrom običaju bežala od novinara!

Tanja Savić
foto: Printscreen/Facebook

Pevačica je na sve načine pokušala da pobegne od brojnih novinarskih ekipa koje su je čekale po izuzetno hladnom vremenu više od sat vremena ispred jednog beogradskog kluba, gde je imala nastup. Okupljene predstavnike medija najviše je zanimao Tanjin komentar u vezi sa novom fotografijom, na kojoj se nalazi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem. Ipak, ona se pravo iz automobila uputila ka zadnjem ulazu u klub, gde je imala nastup, i izašla pravo na scenu.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Twiter

Kako smo saznali, jedan od njenih uslova bio je i da se novinarima zabrani ulazak u restoran kako je ne bi fotografisali na bini, ali i da se u javnosti ne bi video poprilično mali broj posetilaca koji su došli na njen nastup. Ovim svojim postupkom Tanja je još jednom pokazala da je koristoljubiva i da je pomoć od medija tražila samo onda kada joj je to odgovaralo - kada se borila sa još uvek zvaničnim suprugom Dušanom Jovančevićem oko starateljstva! Sada, otkako je u vezi sa Stanivukovićem, to se promenilo.

Očigledno da joj čitava afera kao i pisanje medija o njenom odnosu sa prvim čovekom Banjaluke više ne prijaju ili je neki drugi razlog u pitanju, ali pevačica je ovim svojim postupkom opet pokazala da je vrlo nekulturna i bahata prema sedmoj sili, koja je došla da je ispoštuje na njenom nastupu.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Privatna arhiva

Tanja je, kao što je poznato, svojevremeno dobila pomoć od svih medija, koji su nedeljama izveštavali o njenom slučaju sa mužem, ali ona očigledno to ne ume da ceni.

Podsetimo, ovo je samo jedno u nizu Tanjinih bežanja od medija u poslednje vreme. Najpre je susret sa novinarima izbegla na snimanju novogodišnjeg programa DM Sat televizije u Požarevcu, a isti slučaj je ponovila i na snimanju "Granda" na Košutnjaku.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:51

Kija Kockar progovorila o gradonačelniku Banjaluke: Zvao me je Draško, hoće da okaje grehe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track