ISPLIVALA TAJNA O KSENIJI PAJČIN: Pevačica je trebalo da uradi OVO pre nego što je tragično NASTRADALA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

SVI I DALJE ŽALE ZA NJOM

ISPLIVALA TAJNA O KSENIJI PAJČIN: Pevačica je trebalo da uradi OVO pre nego što je tragično NASTRADALA! (FOTO)

Stars -

Pevačica Ksenija Pajčin koja je tragično preminula, nakon što ju je tadašnji momak Filip Kapisoda ubio iz vatrenog oružja u žaru svađe i bolesne ljubomore koju je osećao.

Prošla je decenija od Ksenijine smrti, a fanovi i porodica i dalje žale za njenim žarom i energijom kojom je plenila svuda oko sebe.

Inače, Ksenija je Filipa upoznala u rijalitiju "Veliki brat", a romansu su nastavili i nakon završetka sezone. Međutim, i tada se spekulisalo da mladi Crnogorac ima veliki problem sa ljubomornim ispadima, zbog čega je Kseniju uhodio na nastupima, jer nije mogao da se nosi sa njenom lepotom i time što muškarci prosto uzdišu za njom.

Ksenija Pajčin
foto: Printscreen/Youtube

Međutim, sada je pojavila tajna koju mnogi nisu znali. Naime, na zvaničnom profilu koju trenutno uređuju administratori uz odobrenje porodice Pajčin, pojavila se informacija o jednoj pesmi, koju je Ksenija trebala da snimi, ali ju je čuvala u "fioci". Nekoliko godina kasnije, pesmu je otkupila pevačica Seksi Sandra, koja je od nje napravila letnji hit.

- Sandra Valterović je na "Farmi" rekla da je pesmu odabrala Ksenija. Htela je da napravi letnji hit. Godinama kasnije je ta pesma stajala u fioci, dok je nije Sandra otpevala - pisalo je na Instagram storiju posvećenoj Kseniji Pajčin.

Ksenija Pajčin
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

13:20

Oduvala pola estrade! Vanja MIjatović izbacila megahit!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja