DESETINE HILJADA EVRA, ROLEKSI, KLJUČEVI OD AUTOMOBILA, PRSTENJE! Pevač otkrio šta dobija kao BAKŠIŠ, samo jedno nikada ne UZIMA!
Foto: Printscreen

IZNENADIO

DESETINE HILJADA EVRA, ROLEKSI, KLJUČEVI OD AUTOMOBILA, PRSTENJE! Pevač otkrio šta dobija kao BAKŠIŠ, samo jedno nikada ne UZIMA!

Stars -

Zvezda Granda Nikola Ajdinović često nastupa po privatnim slavljima, gde dobije ogromne bakšiše.

- Bude par desetina hiljada eura na koje se svi talimo. Ne ide to sve meni, da ne misle ljudi, tu je i orkestar. U pijanstvu bude svega. Evo sat sam dobio i to Rolex pravi je, ima žig, šifru, sve. Bude tu i ključev, a lančića, prstenja, ali ja to vratim njihovim suprugama i ćerkama. Novac može, ali kartice i zlato ne - rekao je Ajdinović.

Nikola Ajdinović
foto: Printscreen

Iako vredno radi na svojoj karijeri koja mu je trenutni fokus, Ajdinović je i porodičan čovek koji obožava da provodi vreme sa svojim najmilijima koga nažalost zbog posla ima sve manje.

- Moraš da imaš ljude oko sebe koji imaju razumevanja. Nažalost nisam uvek sa svojom porodicom i svašta propuštam, ali trudim se kad god mogu da budem sa njima. Moja braća su uvek tu za mene jer sam ja sam sav u obavezama, ali dok imam njihovu podršku mogu da funkcionišem- rekao je pevač.

Kurir.rs/I.B/Grand

Bonus video:

01:34

Aleksa se ne smiruje: Poljubila ga, a on se prepustio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track