URAGANKA SMUVALA BIVŠEG DEČKA NEKADAŠNJE MINISTARKE! Ivana osvojila političara Bajeca koji je ljubio EDITU! Ovo su detalji
Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

NOVI FRAJER

URAGANKA SMUVALA BIVŠEG DEČKA NEKADAŠNJE MINISTARKE! Ivana osvojila političara Bajeca koji je ljubio EDITU! Ovo su detalji

Stars -

Uraganka Ivana Nikolić smuvala je donedavnog dečka Edite Aradinović, hirurga i političara Andreja Bajeca, saznaje Kurir.

Atraktivna pevačica nedavno je upoznala člana Glavnog odbora Narodne stranke, a ubrzo su se zbližili i započeli vezu, navode izvori koji kažu da je ova ljubav jedna od glavnih tema na estradi.

Ivana Nikolić
foto: Profimedia

Očigledno je da je predsednik Narodne stranke na opštini Vračar slab na popularne i lepe pevačice sa domaće javne scene i da ne može da im odoli.

Andrej Bajec
foto: printscreen

Nakon veze s bivšom članicom grupe Ministarke, s kojom je bio u tajnosti, Bajec je prešao na njenu podjednako atraktivnu koleginicu.

Edita Aradinović
foto: Printscreen/Magazin In

Kako kaže naš sagovornik blizak pevačicama, Andrej je oduševljen Ivaninim izgledom, harizmom i energijom. Već pri prvom susretu se između njih osetila hemija, a to su primetili i svi prisutni. Iako su njih dvoje pokušavali to da sakriju, bilo je i više nego očigledno da se dopadaju jedno drugom, pa su nastavili da komuniciraju i da se viđaju i nakon te večeri.

Ivana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Ipak, iako je održavala kontakt sa političarem, Nikolićka nije želela da uleće u vezu sa njim jer je čula za njega i Editu. Međutim, kada se uverila da je Bajec skroz raskrstio sa Aradinovićkom, pristala je da se zbliže. Odlučila je da mu da šansu i otpočne vezu s njim, koja je, po rečima sagovornika, i više nego uspešna.

Navodno, Ivana i Bajec se odlično slažu i funkcionišu, a čini se da je pevačica zaljubljena u njega do ušiju. Vreme provode kako sami, tako i sa društvom. Ipak, njih dvoje svoju vezu ne žele da ozvaniče u javnosti još uvek jer smatraju da je rano. Isti slučaj Andrej je imao i sa Editom, sa kojom je romansu krio od medija. Razlog za to je što je Bajec još uvek bio u zvaničnom braku sa suprugom, sa kojom ima i sina, iako već neko vreme nisu živeli zajedno.

Edita Aradinović
foto: Printscreen/Instagram

Paparaci su svojevremeno uslikali Bajeca na Editinom nastupu, a i sam Andrej je okačio njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

Inače, po gradu se spekulisalo da je Bajec dosta učinio za Editinu karijeru, kao i da joj je finansijski pomagao.

Andrej Bajec
foto: Printscreen

Navodno, član Narodne stranke važi za jako imućnog političara, a šuška se i da je jedan od suvlasnika privatne klinike u Beogradu koja slovi za jednu od najelitnijih u srpskoj prestonici.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicama, ali nijedna nije odgovarala na naše pozive.

Ivana Nikolić
foto: Printscreen/Ami Dži šou

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić

Bonus video:

00:07

Edita se skinula u gaćice i zaplesala ispred ogledala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track