01:21

Žena Slobe Vasića strahjuje za njegovo zdravlje: Sva u brigama ispratila muža na operaciju

iskreno

MNOGO SE BOJIM, ČULA SAM DOSTA GLASINA! Progovorila žena Slobe Vasića o operaciji pevača: ZABRINUTA ZA ZDRAVLJE SUPRUGA!

Stars -

Popularni pevač Slobodan Vasić rešio je da se podvrgne operaciji želuca, kako bi konačno stao na put prekomernoj težini i borbi i sa kilogramima.

Pevač ima preko 140 kila, a kako kaže, sa tom kilažon nije pametno da počinje da vežba, pa se odlučio za metod ugradnje balona u želudac.

Slobodan Vasić, Lela Vasić
foto: Kurir televizija

Odlazeći na ispitivanja pred ekipom novinara izjavio je da se oseća uzbuđeno zbog svega što sledi, dok njegova žena ne deli isto osećanje.

- Ja se mnogo bojim, plašila sam se od samog početka. Nisam bila za to i dugo sam ga odgovarala od toga, to je ipak operacija. Sad ne sumnjam, jer smo ušli da kažem u prave ruke. Ali pre toga čula sam dosta glasina. Godinu dana sam ga sputavala. Sad sam prihvatila tako i nadam se da će, uz Božju pomoć, sve biti u redu - rekla je žena Slobe Vasića, Lela Vasić.

Slobodan Vasić, Lela Vasić
foto: Kurir televizija

Mnoge Vasićeve kolege, poput Darka Lazića i Indire Aradinović podvrgle su se operaciji želuca kako bi svoju kilažu doveli do savršenstva, ali i kako bi sačuvali svoje zdravlje.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:26

SLOBODAN VASIĆ ODLAZI DA SMANJI ŽELUDAC: Evo kako se oseća i šta je POSLEDNJE URADIO pred hirurški zahvat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja