U JEKU PRIČE O TRUDNOĆI SA POLITIČAREM: Evo gde se nalazi Tanja Savić i ko joj pravi društvo dok je Draško u žalosti
Foto: Kurir televizija

stiže prinova?!

U JEKU PRIČE O TRUDNOĆI SA POLITIČAREM: Evo gde se nalazi Tanja Savić i ko joj pravi društvo dok je Draško u žalosti

Stars -

Vest da je Tanja Savić navodno trudna sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem odjeknula je kao bomba, a pevačica se o tome još nije oglašavala.

Ona je sad na Instagram storiju objavila fotografiju i otkrila gde se trenutno nalazi.

"Evo me kod moje Ive", napisala je Savićeva i otkrila da se nalazi u Cirihu.

Tanja Savić
foto: Instagram

Podsetimo, dok se Tanja i Draško nisu oglašavali povodom vesti da očekuju prinovu, a njen još uvek zakoniti suprug ostao je zatečen našim pitanjem:

- Da li je Tanja potvrdila da je trudna ili su to samo nagađanja medija? - upitao nas je šokirani Dušan, a onda dodao: - Ne želim da komentarišem ništa na tu temu dok se ona prva ne oglasi i ne kaže šta se dešava - završio je Jovančević i zamolio nas za razumevanje.

O odnosu Tanje Savić i Draška Stanivukovića već mesecima se nagađa u medijima, a nedavno je isplivala njihova zajednička fotografija na kojoj se vidi kako sede jedno do drugog u velikom društvu.

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to - rekla je Tanja jednom prilikom.

GRADONAČELNIK BANJALUKE PREMINUO DEDA

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u subotu je primio teške vesti, njegov deka je preminuo, a za Kurir je to potvrdila političareva baba Gospava Stanivuković.

- Molim vas da se čujemo drugi dan, veoma sam uznemirena... Danas mi je preminuo suprug i trenutno je puna kuća ljudi - kroz suze je rekla Gospava.

kurir.rs

Bonus video:

00:11

SEVNULI I HALTERI: Tanja Savić provocira u CRVENOJ SPAVAĆICI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track