OVO SU UNUKE MILOŠA BOJANIĆA: Aleksandra i Bojana su crnke i prave lepotice, ranije ih niste videli! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ponosan

OVO SU UNUKE MILOŠA BOJANIĆA: Aleksandra i Bojana su crnke i prave lepotice, ranije ih niste videli! (FOTO)

Stars -

Bane Bojanić, stariji sin popularnog pevača narodne muzike Miloša Bojanića, ponosno je pokazao kako izgledaju njegove naslednice. Pevač je izašao u provod, u jedan poznati beogradski restoran, sa svoje dve ćerke Aleksandrom i Bojanom Bojanić.

Dragica Bojanić, Miloš Bojanić, Bane Bojanić
foto: Damir Dervišagić

Njih dve fizički veoma liče, obe imaju slične oči, usne, kao i dugu crnu kosu. Za ovu priliku, Aleksandra je odabrala crvenu rolku, na sebi he nosila kratki kožni šortc crne boje, ispod kog je imala mrežaste najlon čarape. Mlađa ćerka, Bojana, odabrala je crnu majicu i mini suknju iste boje. Obe su bile veoma pristojno obučene, a u isto vreme izazovno i seksi. Ponosni pevač ispozirao je zagrljen sa ćerkama, a osmeh na njihovim licima jasnan je dokaz da su se njih troje odlično zabavili u izlasku.

Bane Bojanić, Miloš Bojanić
foto: Printscreen Instagram

Bane je na svom Instagram profilu objavio fotografiju.

- Izlazak sa ćerkama - napisao je pevač uz emotikon srca.

Bane Bojanić
foto: Damir Dervišagić

Miloš Bojanić jedan je od najpopularnijih pevača narodne muzike, a on je u braku sa suprugom Brankom dobio dva sina Baneta i Mikicu Bojanić. Njihovi sinovi krenuli su očevim stopama. Obojica su veoma talentovani i u kratkom vremenskom periodu postali su popularni. Bane i nnjegova supruga Suzana imaju tri ćerke. Bane živi i radi u Americi, gde ima firmu za transport robe kamionima. Mikica je u Kanadi, a tamo je otvorio istu firmu kao i brat, pa su njih dvojica napravili i lepu saradnju.

Mikica Bojanić
foto: Printskrin/Instagram

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

03:11

Miloš Bojanić prodaje kuću u Ruhotini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track