UVEK SAM JA BILA I ŽENA I MUŠKARAC: Andreana Čekić umorna od svega, rešila da okrene novi list i odsad radi OVAKO u ljubavi
Foto: Printscreen/Premijera

BEZ DLAKE NA JEZIKU

UVEK SAM JA BILA I ŽENA I MUŠKARAC: Andreana Čekić umorna od svega, rešila da okrene novi list i odsad radi OVAKO u ljubavi

Stars -

Poznata folk pevačica Andreana Čekić progovorila je pred premijernim kamerama o svom emotivnom statusu, dotakla se medijskih natpisa o njenoj nekadašnjoj vezi i raskidu veridbe, a otkrila je i koliko uživa u ulozi tetke.

- Kad budem imala vezu, ja to neću eksponirati, zato što sam se umorila od toga. Mislim da sam ja i žena i muškarac uvek bila, ne samo u vezi, nego generalno. Raditi ovaj posao nije lako, tako da moraš biti spreman na sve. Ne možeš da budeš razmaženo derište, jer će te lupiti po glavi sve i svašta i samo ćeš se razočarati, tako da takve kao ja rano nauče da budu i muško i žensko - rekla je pevačica u emisiji ''Premijera'' i otkrila da li je nekada plakala zbog pojedinih natpisa u medijima.

Andreana Čekić
foto: Printscreen/Instagram

- Nikad nisam plakala zbog nekih naslova, ali počne da te iritira, bude ti žao što se toliko neistina piše, jer znaš da mnogo ljudi u to veruje. E onda shvatiš da to uopšte nije tvoja publika - kaže Andreana i otkriva koliko uživa u ulozi tetke.

- Mnogo sam ih razmazila i braća i snajke su u fazonu: ''Užasna si''. Ja uvek kupim najbolje poklone. Gledam da kad nemam puno vremena za njih, ja želim da ih bar obradujem. Želim da znaju da je tetka najjača.

Andreana Čekić
foto: Printscreen/Ami G

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track