BIVŠI VERENIK SANDRE AFRIKE BIO I SA SLAVICOM ĆUKTERAŠ! Zvezda Granda volela Mikišu, a posle njega SMUVALA Žiku Jakšića!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

zavodnik

BIVŠI VERENIK SANDRE AFRIKE BIO I SA SLAVICOM ĆUKTERAŠ! Zvezda Granda volela Mikišu, a posle njega SMUVALA Žiku Jakšića!

Stars -

Estrada je prepuna neobjavljenih tajni. Jedna od njih je i ta da je bivši verenik Sandre Afrike, poznati estradni menadžer Aleksandar Moskovljević Mikiša pre nje bo u vezi sa Slavicom Ćukteraš. Ta ljubav nije dugo potrajala, ali se i dalje pamti.

Sandra Afrika
foto: Printscreen/Instagram

- To je bilo baš davno. Slavica je pevala kod mene u diskoteci. Odmah sam video da će biti ozbiljan pevač. Bila je mlada, puna života i snova, ali Afrika je vrelija - rekao je kroz osmeh Mikiša za Kurir.

Slavica Ćukteraš
foto: ATA Images

Inače, Sandra i Mikiša su godinama bili u vezi. Ona je u više navrata isticala da je upravo Mikiša njena najveća ljubav. Nisu otišli pred olatar, ali su ostali najbolji prijatelji i poslovni saradnici.

Žika Jakšić
foto: Nemanja Nikolić

Inače, Slavica je nakon raskida sa Mikišom ušla u vezu sa Žikom Jakšićem, ali ni ta ljubav nije dugo potrajala.

Zavodnik Aleksandar Moskovljević Mikiša
Zavodnik Aleksandar Moskovljević Mikišafoto: Printscreen

Međutim, ono što se priča po gradu da Afrika ne dozvoljava nijednoj devojci da se približi Mikiši i da je ume da bude veoma nezgodna kada sazna da on ima partnerku.

Lj.S.

Bonus video:

01:53

Marko prokomentarisao svoj otkaz u Baru: Mislio sam da će biti drugačije, NIJE SE CENIO MOJ RAD

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track