03:43

Kurir častio poznatu pevačicu tetovažom

iznenađenje

KURIR ČASTIO PEVAČICU TETOVAŽOM! Rialda nije mogla da veruje, ali evo koju je izabrala DEČKO BI ME UBIO DA TETOVIRAM INTIMNI DEO

Stars -

Neverovatno iznenađenje za Rialdu Karahasanović!

Pevačica je poznata kao veliki ljubitelj tetovaža i zato je Kurir televizija odlučila da joj priredi iznenađenje. Pevačica je sa našom novinarskim ekipom završila u studiju Filipa Reljića gde je na poklon dobila - tetovažu po želji!

Rialda je izabrala željenu tetovažu sa tatu majstorom Filipom Reljićem, a potom ju je i istetovirala. Izbor je pao na nešto što opisuje njen karakter. Pevačica je istakla da joj je ovo sedma tetovaža po redu.

- Ja volim te minijaturne, koje mogu da se sakriju, ali opet da imaju neke značenje. Ovo mi je 7. tetovaža, mada jedna je već u procesu uklanjanja. Mislila sam na početku da se istetoviram na delu nadlaktice, ali sam u razgovoru sa Filipom ipak odlučila da to bude predeo podlaktice - rekla je pevačica za Kurir televiziju.

Rialda Karahasanović
foto: Kurir Televizija

Pevačica je otkrila da je tetoviranje ne boli, ali i istakla da je imala jedno teže iskustvo sa tetoviranjem na predelu risa.

- Možda me i tetovaža najmanje boli. Nemam neki prag tolerancije što se tiče boli, mada, tetovaže su mi okej, posebno ove male. Tetovaža koja me je najviše bolela bila je na risu, ali sam je prepravljala u drugu tetovažu. Sećam se da nisam mogla da stanem na nogu dva dana - otkrila je pevačica.

Rialda Karahasanović
foto: Kurir Televizija

Rialda je takođe istakla da ne bi volela da se tetovira na intimnim delovima tela.

- Sad treba da skidam gaće pred nekim koga ne znam... Pritom bi me dečko ubio. Moj dečko nije iz javnog sveta, a naša veza traje negde od novembra - istakla je pevačica.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:25

Rialda Karahasanović plače dok govori o batinama koje je dobila od bivšeg dečka Kenana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track