DONOSI JOJ KAFU U KREVET I RUŽU SVAKO JUTRO: Ovako je 9 godina mlađi Bogdan voleo Cecu, niko nije slutio KRAJ
Foto: Ata Images

kraj ljubavi

DONOSI JOJ KAFU U KREVET I RUŽU SVAKO JUTRO: Ovako je 9 godina mlađi Bogdan voleo Cecu, niko nije slutio KRAJ

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović, rešili su da stave tačku na svoj emotivan odnos, nakon godinu dana veze.

Ceca i Bogdan nisu zeleli da kometarišu previše raskid koji se desio, ali jedino što su želeli, jeste da potvrde ove navode: Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života, prenosi Blic.

1 / 7 Foto: Ata Images

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena. Raskid nije bio buran, niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Nemanja Nikolić

A ovako je Bogdan brinuo o Ceci i bio pažljiv. Naime, Ceca je odvela je dečka Bogdana Srejovića na Crnogorsko primorje. Pevačica i biznismen uživaju na privatnim plažama i u luksuznim restoranima u Budvi. Folk zvezda ima zakazane nastupe na Jadranu, pa joj je Bogdan podrška i na koncertima.

- Ceca je sa prijateljima i ćerkom Anastasijom već bila u Crnoj Gori, ali bez Bogdana. On je tada morao da ostane u Beogradu zbog poslovnih obaveza, ali su stalno bili na telefonu. Ovog puta je rešio da predahne i pridruži joj se. Preko dana uživaju na privatnim plažama u kupanju, sunčanju i dobroj klopi, a uveče su zajedno u klubovima u kojima Ceca nastupa. Bukvalno se ne razdvajaju - priča izvor blizak paru.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica i biznismen donedavno izgledali zaljubljeno.

- Nikad Cecu nisam video srećniju! Bogdan je veoma pažljiv prema njoj, ispunjava joj svaku želju, čak joj donosi jutarnju kafu u krevet sa ružom... Spreman je na sve samo da joj izmami osmeh. Konačno je našla muškarca koji se trudi da je zadrži. Otkad se Veljko oženio i dobio sina, a Anastasija započela život sa dečkom, i Ceca je počela da razmišlja o svojoj budućnosti. U sve planove je uključen Bogdan! Ne bi me čudilo da je uskoro zaprosi - kaže sagovornik.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: ATA Images

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:11

PIČVAJZ 2! Ceca nije htela da se javi Bekuti zbog Karleuše, a Đani joj dobacio: STARAMAJKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja