CECA I BOGDAN PRE 15 DANA VIĐENI ZAJEDNO U JAVNOSTI POSLEDNJI PUT! Evo kako su se tada ponašali i gde su UHVAĆENI! (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Pink TV

pukla tikva

CECA I BOGDAN PRE 15 DANA VIĐENI ZAJEDNO U JAVNOSTI POSLEDNJI PUT! Evo kako su se tada ponašali i gde su UHVAĆENI! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović odlučili su da stave tačku na emotivnu vezu, a poslednji put su zajedno viđeni u javnosti pre 15 dana ispred njene vile na Dedinju.

Ceca i Bogdan su se vozili u njegovoj Fići, a kamere "Paparaco lova" pratile su je tog dana u stopu.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen

Muzička zvezda bila je u kežual izdanju, dok je njen dolazak do vile privukao pažnju ljudi koji su se našli u blizini. Ona je žurno izašla iz automobila i uletela u kuću.

Nakon toga, pevačica je otputovala na Maldive, gde se provodila u društvu bliskih prijatelja, dok je njen tadašnji emotivni izabranik bio na Zlatiboru.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen

Inače, Ceca i Bogdan nisu zeleli da kometarišu previše raskid koji se desio, ali jedino što su želeli, jeste da potvrde ove navode:

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

1 / 13 Foto: Printscreen/Instagram

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:12

Ceca na pustom ostrvu: Pevačica prošetala atribute na Maldivima, nema ni trunku Šminke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track