KAD BI MI UKRALI TELEFON, KARIJERA BI MI BILA ZAVRŠENA! Nataša Bekvalac priznala šta se krije u njenoj galeriji: Ne daj BOŽE!
Foto: Printscreen/Ami Dži šou

OTVORENO

KAD BI MI UKRALI TELEFON, KARIJERA BI MI BILA ZAVRŠENA! Nataša Bekvalac priznala šta se krije u njenoj galeriji: Ne daj BOŽE!

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac uvek je savršeno obučena za svaki nastup ili javno pojavljivanje.

Međutim, pevačica priznaje da privatno voli da se oblači potpuno drugačije i da garderobi generalno ne pridaje nikakav značaj. Natašu često viđamo u trenerci, bez šminke i sa neobavezno pokupljenom kosom.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen/Ami Dži šou

- Nisam sređena kada imam sastanke, naročito ne one preko video poziva. Sarađujem samo sa prijateljima što znači da ne vodim računa o tome kako izgledam - priznala je Nata u emisiji "Ami Dži šou".

Ona je dodala da toliko ne mari o izgledu u nekim situacijama, da bi verovatno ostala bez posla kada bi neko došao u posed njenog mobilnog telefona.

- Kad bi meni neko ukrao telefon, ne daj Bože, ali mislim da bi meni karijera bila završena. Nije ništa eksplicitno, ali sve agencije koje rade sa mnom bi me otkazale. Mi u grupama šaljemo jedni drugima slike ujutru u svakakvim izdanjima, ne daj Bože kako izgledamo - kroz smeh je objasnila pevačica.

Nataša Bekvalac
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

02:21

Nataša Bekvalac o novogodišnjem nastupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track