BOBAN RAJOVIĆ ISKRENO O GRANDU: Proradila je sujeta, drago mi je što sam postigao uspeh bez njih! A ovako je kad sretne Popovića!
Foto: Nemanja Nikolić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

BOBAN RAJOVIĆ ISKRENO O GRANDU: Proradila je sujeta, drago mi je što sam postigao uspeh bez njih! A ovako je kad sretne Popovića!

Stars -

Pevaču Bobanu Rajoviću pošlo je za rukom ono što mnogima nije - da izgradi uspešnu karijeru i postane popularan bez podrške velike izdavačke kuće.

Iako na početku njegove karijere Grand produkcija nije verovala u njegov talenat i energiju, Rajović priznaje da ga je to samo dodatno motivisalo da potpuno sam izgradi svoje ime, prenosi Alo.

Boban Rajovic
foto: ATA Images

Da li je tačno da si bio u sukobu sa Grand produkcijom i sa Sašom Popovićem?

- Moja karijera je počela 2000. godine, a tada nisam bio deo Granda, niti bilo koje druge velike produkcijske kuće. Moram da priznam da mi je bilo teško da prelomim i da pobedim sebe i da, nakon mnogo godina, dođem u Grand jer znam da sam se izborio za svoje mesto na estradi bez ičije podrške. Između Granda i mene nije postojao nikakav sukob i drago mi je što sam sam napravio veliki uspeh.

U kakvim si odnosima sa Sašom Popovićem?

- U odličnim smo odnosima, ne družimo se privatno, ali kad god se vidimo pozdravimo se. Smatram da je on najveći muzički mag koji je dokazao da je u ovom poslu mnogo jak.

Saša Popović
foto: Nemanja Nikolić

Da li si ga pitao nekada zašto te nema u njegovoj produkciji?

- Da ste me ovo pitali pre 20 godina, rekao bih vam da oni ne veruju u mene, u moju energiju i pesme. Verovatno je proradila neka sujeta kod mene, možda i kod njih i nismo se tada razumeli, ali drago mi je što sam pokazao da mogu bez njih. Verovatno me nisu videli kao deo svoje produkcijske kuće.

Važiš za velikog šmekera na estradi, da li se tvoj sin konsultuje s tobom oko žena?

- Moj sin je sada dao gol na prijateljskoj utakmici u Antaliji protiv jednog jakog ukrajinskog kluba, a ja sam mu rekao da ćemo od sada pričati samo o ženama jer smo fudbal već prevazišli. Sad će njega tata da nauči malo kako da osvaja žene - ističe pevač za kraj.

Boban Rajović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

02:03

BOBAN RAJOVIĆ OTKRIO KAKO MU JE MARINA NAPISALA NAJVEĆI HIT: Bio sam RAZOČARAN, a ta pesma mi je PREOKRENULA život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track