UDRUŽILE SNAGE! Dve folkerke pružale seksualne usluge u stanu na Novom Beogradu!
Foto: Shutterstock

Tandem

UDRUŽILE SNAGE! Dve folkerke pružale seksualne usluge u stanu na Novom Beogradu!

Stars -

Elitna prostitucija na estradi postala je tema broj jedan u beogradskoj čaršiji. Nakon što je Kurir otkrio da je jedna pevačica počela da se prostituiše, došli smo do novih saznanja. Dve muzičke zvezde koje su svakodnevno prisutne u medijima radile su kao kraljice noći u tandemu. Folkerke su 2015. skoro devet meseci iznajmljivale stan na Novom Beogradu u kom su pružale svoje usluge klijentima.

Uhvaćene na delu Ponekad su radile zajedno, a češće svaka za sebe. U tom periodu su bile nerazdvojne, a jedan mediji ih je čak i uslikao zajedno nakon što su klijentima pružale usluge. Kao bomba je te godine odjeknula vest da estradne zvezde izlaze iz zgrade u kojoj se nalazio njihov iznajmljeni stan, a naslov koji je privukao pažnju javnosti je glasio "Folkerke bile na poslovnom sastanku". Svima je bilo jasno o čemu se zapravo radi, a fotografije se i dan-danas čuvaju u arhivi. Na njima se jasno vidi kako u po bela dana na visokim potpeticama i u ultrakratkim odevnim kombinacijama izlaze iz stambene zgrade. S obzirom na to da imaju porodice i da su shvatile da su ih novinari raskrinkali, otkazale su taj stan.

Elitna Prostitucija, Folk pevačica
foto: Shutterstock

Trudile su se da maksimalno budu posvećene svom primarnom poslu, odnosno pevanju, pa su radile i ispod cene samo da bruka ne bi pukla i da se njihova imena ne bi javno objavila u novinama. Prema našim saznanjima, ni jedna ni druga nisu imale makroa, već su klijente pronalazile na tezgama, ali i putem društvenih mreža.

Povukle se u ilegalu Kontakt sa zainteresovanim mušterijama su uspostavljale putem svojih pravih profila da bi se prebacile na lažne, gde su ugovarale seks kombinacije. Interesantno je i to da su njih dve u medijima komentarisale razne afere i snebivale se kada im novinari postave pitanja o prostituciji, jer su bile svesne da i one prodaju svoje telo za pare. Jedna od njih se u međuvremenu i razvela i našla dobrostojećeg mlađeg dečka koji ju je finansirao dve godine. Ali i tu je tikva pukla zbog ljubomore. Sada, sedam godina kasnije, njih dve izigravaju dve velike gospođe u muzičkom svetu.

Elitna Prostitucija, Folk pevačica, Prostitucija, Seksi žena
foto: Shutterstock

Podsetimo, Kurir je prethodna dva dana objavio saznanja o tome da jedna od najpopularnijih folk pevačica već neko vreme pruža seksualne usluge bogatim i moćnim ljudima, uglavnom po inostranstvu, za šta dobija pozamašne svote. Nezvanično, u pitanju je suma od hiljadu evra po klijentu, a njeno ime i fotografije nalaze se u katalogu jednog makroa koji ima široku poslovnu mrežu na više kontinenata. Pevačica se na ovaj korak odlučila zbog toga što je navikla da živi na visokoj nozi, a tezgi ima sve manje zbog pandemije virusa korona i samim tim joj fali novca. Njen prijatelj, koji je inače makro, pomogao joj je u pronalaženju dobrostojećih klijenata. Jedan od klijenata bio joj je i poznati košarkaš sa ovih prostora, inače bivša NBA zvezda, koji je snimio seks s folkerkom i pokazivao ga drugarima.

Bonus video:

03:11

KSENIJA I NIKOLA OTKRILI SVE DETALJE NJIHOVE VEZE! U Puls Baru sve maske pale: ZAUVEK ĆE ME VOLETI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track