JOJ, SAD VIDIM KOLIKO SI RUŽNA: Bivša zadrugarka stavila video bez ŠMINKE I FILTERA, a muškarci je IZVREĐALI! Surovo im ODBRUSILA
Foto: Printscreen/Instagram

GROZNI KOMENTARI

JOJ, SAD VIDIM KOLIKO SI RUŽNA: Bivša zadrugarka stavila video bez ŠMINKE I FILTERA, a muškarci je IZVREĐALI! Surovo im ODBRUSILA

Stars -

Bivša zadrugarka Monika Horvat je bez ustezanja objavila na društvenim mrežama video zapis sa treninga, na kom je oznojena i bez šminke.

Dok su je neki zasuli pohvalama zbog ovog čina i čestitali joj na hrabrosti što pozira bez filtera, jedan pratilac joj je napisao: "Joj, sada vidim kako si ružna!", zbog čega mu je Monika održala lekciju i to javno.

Monika Horvat
foto: Nemanja Nikolić

- A ti si prelep! I sada bi se neka cura (možda malo manje svesna sebe) obeshrabrila radi idiota. Ja se nikada nisam sramila stavljanja video klipa bez filtera. I nikada neću! Danas je "in" stavljati filtere, Fotošop i tako dalje. Jednostavno moramo biti u trendu. Ali verujte da ste pravim i kvalitetnim ljudima lepše onakve kakve ste, bez šminke i svega dodatnoga - poručila je Horvatova.

- I samo se takvima okružite! Ove ostale kojima ste top samo gologuzi i sa hrpom šminke, filtera i tako dalje, za njih znate šta žele od vas i takve što dalje od sebe - zaključila je nekadašnja zadrugarka.

Monika Horvat
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:12

ZERINA HEĆO KRIJE VERENIKA KO ZMIJA NOGE! Bivša zadrugarka osvojila srce MISTERIOZNOG GRKA, a ovaj DETALJ ih je odao?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track