VODITELJKA SCENIRANJA SIJA KAO ZLATO: Stanišićka spojila nespojivo, zapanjila folkera! ĐANI: Ta žena ima nešto što nemaju druge!
Foto: Kurir

Spektakl

VODITELJKA SCENIRANJA SIJA KAO ZLATO: Stanišićka spojila nespojivo, zapanjila folkera! ĐANI: Ta žena ima nešto što nemaju druge!

Stars -

Voditeljka emisije "Sceniranje" Ljiljana Stanišić ponovo je zablistala u punom sjaju. Ovoga puta, novinarka je ugostila folk zvezdu Radišu Trajkovića Đanija koji se oduševio njenim stajlingom. Stanišićka je za prvu emisiju u nastavku sezone, koja će sutra biti emitovana od 20 časova na Kurir televiziji, odabrala odevnu kombinaciju koja je sve modne kritičarke ostavila bez teksta.

Đani Trajković, Ljiljana Stanišić
foto: Kurir

Voditeljka koja je zbog svog stila redovna tema u modnim magazinima i koja je do sada mnogo puta oduševila svojim smelim odevnim kombinacijama, ovoga puta je nadmašila samu sebe. Odabrala je zlatni džemper sa krljuštima i purpurnu suknju sa šljokicama koja je apsolutni hit sezone. Sve to upotpunila je crnim salonkama, koje su uvek u trendu. Posebno je akcenat stavila na šminku i frizuru, pa su tokom snimanja Đani i gosti iznenađenja bili oduševljeni.

Đani Trajković, Ljiljana Stanišić, Sceniranje
foto: Kurir

Tokom snimanja atmosfera je bila vesela, a Đani je otpevao čak pet pesama. Za to vreme Ljiljana je svojim telefon zabeležila snimak, koji je podelila na društvenim mrežama.

A.Panić

Bonus video:

00:41

Voditeljka Sceniranja sija kao zlato

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track