BOJAN LEKSINGTON SA MAJKOM I SESTROM BIO U ZATVORU? Pevač i dalje ima traume, budi se u znoju i ima napade PANIKE!
Foto: Zorana Jevtić

ŠOK

BOJAN LEKSINGTON SA MAJKOM I SESTROM BIO U ZATVORU? Pevač i dalje ima traume, budi se u znoju i ima napade PANIKE!

Stars -

Pevač Bojan Vasković Leksington sa 16 godina bio je u zatvoru sa majkom i sestrom, a razlog za to je užasavajuć.

O pevaču Bojanu Vasković Leksingtona se malo zna, on vrlo vešto krije sve o svom privatnom životu, a nedavno je njegov rođak progovorio za medije.

Naime, kako govori pevačev rođak, Bojan i dalje ima traume od vremena koje je proveo u zatvoru sa samo 16 godina. Malo ko zna da je Bojan završio iza rešetaka, gde je sa sestrom i majkom proveo osam meseci. Kako rođak za Scandal tvrdi, svaki put kada se priseti scena hapšenja bude mu muka, a jezivi prizori mu nikada nisu izašli iz glave.

Bojan Vasković
foto: ATA Images

- Nikad Boki to neće moći da prevaziđe. Često se budi u znoju, ima noćne more, a ponekad i napade panike. Opasne su to stvari kad vas uhapse na pravdi Boga, a vi ni krivi, ni dužni - započinje rođak i nastavlja:

- Stalno mu se vraćaju slike hapšenja, trenutka kada odvode i njegovu majku i sestru, zatim rešetke su mu stalno pred očima. Ipak je on bio još dete, a to ni stariji ljudi ne mogu lako da podnesu. Sve mu to jako teško pada, i danas kad vidi policiju, čak i saobraćajnu, veoma se uznemiri. Ostaće to trauma za ceo život, a šteta, nema boljeg dečka od Bokija - završava rođak za Skandal.

Bojan Vasković
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs/Scandal

Bonus video:

01:26

TEŠKA SUDBINA! 25 GODINA PROVEO U KOLICIMA: Pevač NIKAD ISKRENIJE o ogromnom gubitku (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track