HANA I GRAŠO IZABRALI RESTORAN I DATUM! Sve što žele je da se venčaju u CRKVI pre porođaja i tu je sad NASTAO PROBLEM
Foto: Printscreen/Instagram

gde će se venčati!

HANA I GRAŠO IZABRALI RESTORAN I DATUM! Sve što žele je da se venčaju u CRKVI pre porođaja i tu je sad NASTAO PROBLEM

Stars -

Hrvatski Megan Marke i princ Hari, kako im tepaju u javnosti, definitivno su odredili datum venčanja, 19. februara.

Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) zbog epidemioloških mjera još nisu sigurni u kojoj će se crkvi u Splitu venčati. Na crkveno venčanje pozvali su oko 30 uzvanika, najbližu rodbinu i prijatelje, kumove. Hanina kuma je njena najbolja prijateljica još iz studentskih dana Domenica Žuvela (29), a Petru je kum dugogodišnji Dino Rađa (54), na čijem je venčanju s Viktorijom Đonlić pre dvadesetak godina Grašo bio kum.

Budući mladenci Hana i Petar, kažu izvori, zbog epidemioloških mera premišljaju se između tri crkve, ali svakako žele da im venčanje bude u centru Splita. Tako se navodno misle između crkve sv. Duje na Peristilu, crkve Sv. Frane na Rivi, te crkve na Sustipanu. Ako se odluče na crkvu na Sustipanu imaće više privatnosti, što i sami žele.

Hana treba da se porodi roditi krajem jun, odnosno početkom jula, a par navodno još ne zna pol bebe iako su, pisalo se, već odlučili o imenu. Veliku proslavu navodno planiraju krajem leta dok im je ipak, kažu nam upućeni, najbitnije je da se crkveno venčaju pre nego im se beba rodi. Što se tiče samih običaja dolaženja zeta pred Huljićevu kuću, upućeni tvrdi da ni to ne planiraju jer su budući mladenci jednostavni.

Kako se već pisalo, Hana će nositi venčanicu omiljenom brendu Danijele Martinović, bivše Grašine devojke.

- Hana i ja živimo decentno, ne delimo privatne detalje s javnošću. Zabavno nam je kako smo postali medijska lovina, a nismo prstom maknuli. Ne opterećujemo se ni najmanje, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmejala vest da smo postali hrvatski Megan i Hari - rekao je Grašo za Večernji list.

Petar Grašo, Danijela Martinović, Hana Huljić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube, Shutterstock

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

00:14

Sofija Rajović sa mužem posle venčanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track