02:46

Žika Jakšić održao spektakularan govor za svoj rođendan

58. ROĐENDAN

ŽIKA ODRŽAO SPEKTAKULARAN GOVOR: Na Jakšićev rođendan je došlo POLA ESTRADE, a evo šta su mu gosti poželeli (VIDEO)

Stars -

Producent i voditelj emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić, je 06. februara proslavio je svoj 58. rođendan.

Žika je svoje kolege, prijatelje i više od pola estrade okupio u jednom prestoničkom restoranu, a na proslavi su pevali Milica Todorović, Isak Šabanović i Aca Pejović.

Na proslavu su među prvima došli Dragan Bjelogrdić, Mima Karadžić, Sanja Vučić kao mnogi drugi. Na rođendan su došli i brat Rade Manojlović, trubač Dejan Petrović i direktor Grand televizije Goran Šljivić.

- Ja sam počastvovan što sam pozvan na Žikin rođendan, ovo mi je prvi put. Šta ću mu poželeti još nisam smislio zato se nadam da neću biti među prvima i da ću imati vremena malo da smislim - rekao je pevač Nenad Manojlović.

Žika Jakšić, proslava, Rođendan
foto: Nemanja Nikolić

- Ja sam tradicionalan čovek i mislim da bi bilo glupo da bilo kome posle ove dve godine poželimo nešto osim zdravlja. Mislim da je zdravlje na prvom mestu, a naravno odma posle njih dolaze sreća i ljubav - rekao je trubač.

Žika Jakšić, proslava, Rođendan
foto: Nemanja Nikolić

- Želim mu zdravlje i sreću, a uspešan je već dovoljno može još malo, ali i da ostane ovakav super je - rekao je Šljivić.

Žika Jakšić, proslava, Rođendan
foto: Nemanja Nikolić

Žika je u jednom trenutku održao zdravicu i zahvalio se svim gostima što su došli.

- Moram da vam kažem jednu stvar, drago mi je što vidim sve ljude koje volim i niko ovde nije došao slučajno, niti zato što meni baš treba. Treba mi samo vaša ljubav. Neko mi je rekao u prolazu: "Žiko, ti toliko daješ ljubavi", a ja sam mu na to rekao: " Da, ali se meni ta ljubav i vraća".

1 / 4 Foto: Printscreen

Poznato je to da kada Žika Jakšić napravi slavlje to bude pravi sprektakl, a tako je bilo i ovog puta.

Kurir.rs Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:42

IMAM DEVOJKU I ZALJUBLJEN SAM! Žika Jakšić otvorio dušu pa spomenuo BIVŠU SUPRUGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track