SUBOTIĆKA PUKLA 20.000 € ZA OPERACIJE: Grudi čak 4 puta menjala a zbog ove promene baš se KAJE! Evo kako je izgledala sa 16 godina
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Marina Lopičić

nekad i sad

SUBOTIĆKA PUKLA 20.000 € ZA OPERACIJE: Grudi čak 4 puta menjala a zbog ove promene baš se KAJE! Evo kako je izgledala sa 16 godina

Stars -

Aleksandra Subotić dala je 20.000 evra da bi promenila "lični opis"! Starleta ima samo 25 godina, a do sada je korigovala grudi, usne, nos, jagodice, a već je krenula i da se botoksira. Najviše novca spisakala je na silikone, čak četiri puta išla je na operaciju poprsja.

Aleksandra Subotić
foto: Damir Dervišagić

- Samo za grudi sam dala 12.000 evra! Nikada ne bih potrošila toliko para da nisam morala. Doktor koji mi je prvi put operisao grudi upropastio me je. Ni drugi put nije ispalo kako treba, grudi su mi izgledale gore nego posle porođaja - počinje priču Aleksandra za Hit i dodaje da je tek posle četvrte intervencije bila zadovoljna.

Aleksandra Subotić
foto: Zorana Jevtić

- Morala sam četiri puta da idem pod nož, ali sada sam konačno zadovoljna. Plastični hirurg mi je uradio grudi baš kako sam želela, tako da sam sada mirna nekoliko godina.

Aleksandra nije bila zadovoljna ni svojim nosem, pa je otišla malo da ga skrati. - Nisam morala nos da operišem. Ne kajem se, ali sada kada bih mogla da vratim vreme, ne bih to učinila - iskrena je Subotićka.

Aleksandra Subotić
foto: Marina Lopičić

Aleksandra je prvi put otišla „pod nož" još kao maloletna.

- Imala sam 16 godina kada sam prvi put korigovala usne. Doktor nije znao da nisam punoletna, pa je pristao da mi uradi intervenciju. Pošto sam ubrizgala malu količinu silikona, počela sam šminkom da precrtavam usne, kako bi delovale još punije - kaže starleta.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

ČAK ŠEST PUTA OPERISALA GRUDI

Aleksandrina majka Ljuba Pantović (50) čak šest puta je išla na operaciju grudi, što ju je koštalo čak 25.000 evra.

- Šest puta sam operisala grudi i konačno sam zadovoljna. Dala sam za to 25.000 evra, ali ne žalim. Operacije sam sama finansirala jer ne dozvoljavam da mi iko išta plaća. Ne bih podnela da neko ide okolo i priča kako mi je „kupio grudi" - rekla je Ljuba.

Ljuba Pantović
foto: screenshot instagram

kurir.rs/Hit/Informer

Bonus video:

00:18

LJUBA PANTOVIĆ NA KISEONIKU: Pratioci se zabrinuli da fitnes instruktorka ima KORONU, a ona objasnila o čemu se radi! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track