NATAŠA BEKVALAC NE KRIJE SREĆU! Juče joj se desilo nešto prelepo i intimno: Ovo je bio NAJSREĆNIJI DAN u njenom životu!
Foto: Zorana Jevtić

da li je nova ljubav na pomolu

NATAŠA BEKVALAC NE KRIJE SREĆU! Juče joj se desilo nešto prelepo i intimno: Ovo je bio NAJSREĆNIJI DAN u njenom životu!

Stars -

Nataša Bekvalac, pop pevačica, otkrila je da joj se nešto jako lepo desilo u protekla dva dana na privatnom planu, a potom se nadovezala na Evroviziju i pesmu Sare Jovanović koja joj se baš svidela.

- Uspela sam da sakrijem svoje najveće tajne. Sve one koje ste mislili da ste otkrili, meni nisu važne. Moram da vam kažem da su juče i prekjuče su bili moja dva najsrećnija dana u životu, nažalost još uvek ne mogu da vam kažem šta je u pitanju. Nije vezano za posao, vezano je za nešto jako prelepo, intimno i privatno - rekla je pevačica.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir televizija

Pevačica se dotakla i pesme Sare Jovanović "Muškarčina" i istakla da je se baš dopada.

- Na prvo slušanje sam bila iznenađena i onda sam poslušala još jedanput. Mislim da su vrlo lepo razmišljali dok su je pravili i donosi taj neki naš duh a zvuči svetski. Jako mi se dopada - istakla je pevačica.

Sara Jovanović
foto: Stefan Stojanović

Dodala je da ne bi učestovala na Evroviziji jer je to previše kontrole za nju.

- Ja ne volim kontrolu. Kada je umetnost u pitanju, kompromise pravim u svim sverama, ali ono što izvodim i kako to treba da izgleda nisam saradljiva - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:07

Nataša Bekvalac o pesmi koju je odbila, a koju peva Katarina Grujić i veliki je hit!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track