OVO JE DEČKO KOJEM JE DIVČEVA ĆERKA USRED SKANDALA REKLA DA GA VOLI: Sportista, iz Prijepolja kao i Vlade, evo šta je ČASNO uradio
Foto: Dado Đilas, EPA/ETIENNE LAURENT, Printscreen/Instagram

Niša joj pisao poruke, Petra njemu rekla da ga voli

OVO JE DEČKO KOJEM JE DIVČEVA ĆERKA USRED SKANDALA REKLA DA GA VOLI: Sportista, iz Prijepolja kao i Vlade, evo šta je ČASNO uradio

Stars -

Košarkaš Vlade Divac pretukao je bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijatelja Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge.

Do okršaja je došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige, Petra, požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Porodica Divac se nije oglašavala povodom skandala, a mlada bologerka, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, i podelila sliku sa svojim dečkom Mihajlom Veruović.

- Volim te! - napisala je ona kratko, dok njih dvoje, inače, često postavljaju zajedničke fotografije na društvene mreže.

Petra Divac
foto: Instagram

Često poziraju zagrljeni, poljubaca ima na pretek, a evidentno je da su zaljubljeni do ušiju jedno u drugo.

Kako je napisano na Fejsbuku Mihajlo Veruović je iz Prijepolja, odakle je i Petrin otac i proslavljeni košarkaš Vlade Divac, a trenutno živi u Beogradu.

Kako piše na Instagramu, gde je takođe veoma aktivan, piše da je sportista, a završio je Višu medicinsku školu.

Mladi Veurović je pre godinu dana u Prijepolju plivao za Časni krst.

Podsetimo, kako tvrdi naš dobro obavešteni izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smeštaj u Americi. Očevici tvrde da su se Divac i Saveljić sreli u Bodiroginom restoranu. Prema njihovim rečima, situacija je bila napeta, Divac je odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja. Pali su šamari, pa su Bodiroga i konobar skočili da ih razdvajaju.

1 / 12 Foto: Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:30

KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOSOVO: Jelena Đoković i Vlade Divac zapevali zajedno (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track