14:27

Milan Mitrović otkrio da se vraća na estradu! Posle pauze spremio nešto sasvim novo!

povratak na scenu

POSLE MEGA HITA SE POVUKAO SA ESTRADE Poznati srpski pevač se oprobao i u voditeljstvu SADA SE VRAĆA U PEVAČKE VODE SA NEČIM NOVIM

Stars -

Od kada se pojavio na muzičkoj sceni publiku je oduševio svojim pevanjem, harizmom i energijom. Milan Mitrović je za kratko vreme postao miljenik publike, a danas je dobro poznat učesnik takmičenja Zvezde Granda. U međuvremenu se oženio i postao tata jednoj maloj Zari. Iako uživa u porodičnom životu, njegovi fanovi s pravom pitaju kada će ih obradovati novom pesmom.

Milan Mitrović
foto: Printscreen

- Skoro pet godina nisam snimao ništa. Razlog tome je što se ništa kvalitetno nije pojavilo da bi ispunilo moja očekivanja. U međuvremenu sam razvio talenat da malo i pišem muziku i komponujem - rekao je u Pulsu Srbije pevač Milan Mitrović.

Podsetimo, Milan Mitrović imao je veoma popularnu pesmu "Kockar i pijanac", koja je ostvarila veliki uspeh.

Milan Mitrović
foto: Printscreen

- Imam dosta napisanih mojim pesme. Dve pesem su potpuno gotove. Biće novog materijala i nove muzike. Nešto drugačije - rekao je Milan.

Milan se posvetio i voditeljstvu, a kako kaže, to je talenat koji se pojavio u međuvremenu.

- To je jedan lep i plemenit posao. Škola se isplatila - rekao je Milan.

Milan Mitrović
foto: Printscreen

Podsetimo, pevač Milan Mitrović proslavio se kroz takmičenje "Zvezde Granda", gde je važio za miljenika žena, a iako se i dalje aktivno bavi pevanjem u poslednje vreme retko se pojavljuje u javnosti i posvetio se još nekim aktivnostima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:07

POBEDIO U ZVEZDAMA GRANDA, PA NESTAO SA SCENE U njemu su svi videli Čolinog NASLEDNIKA, a evo šta sada radi Dušan Svilar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track