KULIĆKA SA PARTNEROM ULAZI U ZADRUGU? Vraća se u rijaliti na velika vrata, Zoli sprema PAKAO, evo koju SUMU će zarađivati nedeljno
Foto: Printscreen/Youtube/Miljana Kulic

JAVILA SE I MARIJA KULIĆ

KULIĆKA SA PARTNEROM ULAZI U ZADRUGU? Vraća se u rijaliti na velika vrata, Zoli sprema PAKAO, evo koju SUMU će zarađivati nedeljno

Stars -

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić navodno ulazi u "Zadrugu 5" sa partnerom Nenadom Macanovićem.

Oni su navodno već potpisali ugovor sa Pinkom, a na imanju u Šimanovcima pojaviće se početkom marta. Kulićeva nije odustala od rijaliti karijere ni posle dve diskvalifikacije ove sezone! Problematična Nišlijka je pobegla iz "Zadruge" u septembru, ali se već posle mesec dana vratila. Ubrzo je tadašnjem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila glavu štiklom, pa je ponovo izbačena iz Pinkovog rijalitija.

Miljana Kulić, Nenad Macanović
foto: Printscreen/Youtube/Miljana Kulic

- Miksi već mesec dana moli producente da je vrate u "Zadrugu". Nedavno su je pozvali na razgovor, a ona je predložila da sa njom uđe i Nenad, s kojim se zabavlja tek mesec i po. Čelnici Pinka veruju da će gledaocima biti zanimljivo da prate kako će se Miljana s novim dečkom ponašati pred Zolom, pa su pristali! - priča dobro obavešten izvor i dodaje da je par potpisao ugovore:

- Miljana će dobijati nedeljni honorar 3.000 evra, dok će Nenad svoj dogovoriti ovih dana.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Youtube

Prema njegovim rečima, Nišlijka je obećala da će, čim kroči u "Belu kuću", napraviti haos:

- Rekla je da će Zoli da napravi pakao! Krivi ga za svoju diskvalifikaciju, pa mu već sprema osvetu. Namerno je tražila da sa njom uđe i Nenad kako bi ga pravila ljubomornim. Učiniće sve da Zolu rastavi od nove devojke Nevene Savić. Doslovno mi je rekla: "Provociraću ga sve dok ne bude lupao glavom o zid!"

Pozvali smo Mariju Kulić koja je za Kurir izjavila da ne zna da li će Miljana sa izabranikom ući u "Zadrugu".

Miljana Kulić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video:

00:29

Miljana pere sudove posle Zadruge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track