ZAVIRITE U NEKRETNINE VLADA I SNEŽANE DIVAC! Vila u Kaliforniji kao iz BAJKE, a evo kako izgleda njihov dom u Beogradu (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

RASKOŠ

ZAVIRITE U NEKRETNINE VLADA I SNEŽANE DIVAC! Vila u Kaliforniji kao iz BAJKE, a evo kako izgleda njihov dom u Beogradu (FOTO)

Stars -

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana neko vreme nisu se eksponirali u javnosti, a pre nekoliko dana našli su se u centru skandala zbog poruka koje je Niša Savljević slao njihovoj ćerki Petri.

Naime, oni dugo žive na relaciji Srbija - Amerika, a oba doma su im i te kako raskošna. Oni uživaju u luksuznim nekretninama koje su opremljene skupocenim nameštajem i detaljima.

Zlatno - plavi tonovi dominiraju, a prostrane prostorije daju još luksuzniji utisak.

Snežana je više puta na svom Instagramu podelila fotografije iz svog doma, te su njeni pratioci imali prilike da vide kako izgleda unutrašnjost njihove oaze mira.

Podsetimo, Vlade Divac i fudbaler Niša Saveljić, kako je Kurir pisao, sukobili su se jer je Saveljić slao neprimerene poruke Divčevoj ćerki Petri preko Instagrama, ali su sada isplivali novi detalji sukoba, koji je, prema tvrdnjama svedoka, prva započela Snežana Divac, supruga slavnog košarkaša.

Kako Kurir saznaje od izvora koji se našao u istom restoranu kada se incident i dogodio, Snežana je bila upućena u sve što je Saveljić pisao njenoj mezimici, jer je upravo Petra roditeljima pokazala poruke, pa je, čim ga je ugledala u restoranu na Vračaru, koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge, skočila na njega.

Vlade Divac, Snežana Divac
foto: Zorana Jevtić, Kurir

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track