MARKU I MENI JE SVAKI DAN DAN LJUBAVI! Katarina Grujić prvi put sve o braku sa Gobeljom
Foto: Printskrin/Instagram

Zaljubljeni do ušiju

MARKU I MENI JE SVAKI DAN DAN LJUBAVI! Katarina Grujić prvi put sve o braku sa Gobeljom

Stars -

Pevačica Katarina Grujić i fudbalski reprezentativac Marko Gobeljić danas proslavljaju Dan zaljubljenih, jer su još, kako kažu, zaljubljeni do ušiju jedno u drugo.

Kako je Kaća stakla, ovaj dan proslaviće u intimnoj, ali svečanoj atmosferi.

- Ovo nam je drugi Dan zaljubljenih koji proslavljamo zajedno i veoma volimo da ga obeležavamo. Organizovaćemo lepu, intimnu i romantičnu večeru u restoranu u kojem još nismo bili - rekla je pevačica pa dodala:

- Ceo današnji dan je u znaku ljubavi, a naša Katja je plod Markove i moje velike ljubavi. Kada završimo sa večerom, otrčaćemo kući da se igramo i mazimo sa njom, da je gnjavimo, pevamo joj pesmice i da uživamo u našoj maloj zajednici - emotivna je novopečena mama.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Printscreen/Instagram

- Nama nisu neophodni praznici da bismo jedno drugom priređivali iznenađenja. Marko je jako romantičan i pažljiv prema meni, kupovao mi je poklone za svaku mesečnicu, godišnjicu, a takva sam i ja. Ne treba mi povod da bih iznenadila svog partnera, a ono što smo ovoga puta kupili jedno drugom neka ostane naša mala tajna - kaže Kaća i pravi paralelu između Dana žena i Dana zaljubljenih.

- Dan zaljubljenih slavim sa svojim partnerom, a dan žena sa svim ženama sveta. I jedan i drugi su mi podjednako dragi, ali ako baš moram da se odlučim, neka onda to bude Dan žena. Tada se ja trudim da obradujem i iznenadim sve žene iz mog okruženja - kaže pevačica.

Marko je moj sudbinski spoj

Katarina ističe da je u svog muža zaljubljena kao prvog dana, i otkriva čime osvežava brak.

- Ne pomaže osvežavanje odnosa ukoliko u njemu nema ljubavi. Kada se ljudi sudbinski spoje, kada postoji ta neka neopisiva hemija i energija, sve ostalo je nebitno i takav odnos ništa ne može da poremeti niti da naruši.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Kurir/ Ana Denda

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:11

Bajka: Kaća Grujić pokazala kako je spremila kutak za ćerkicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track