LJUBAV NIKAD NE PRESTAJE: Ana Bekuta svima naterala suze na oči, posvetila preminulom Mrki nežne reči na Dan zaljubljenih! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

TUGA

LJUBAV NIKAD NE PRESTAJE: Ana Bekuta svima naterala suze na oči, posvetila preminulom Mrki nežne reči na Dan zaljubljenih! (FOTO)

Stars -

Pevačica Ana Bekuta na Svetog Trifuna, tj. Dan zaljubljenih objavila je emotivnu fotografiju sa svojim preminulim partnerom Milutinom Mrkonjićem Mrkom.

Ana je svima naterala suze na oči kada je objavila uspomenu na Mrku, a tek je njena poruka slomila srce pratiocima.

"Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve veruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. (Apostol Pavle - Prva poslanica Korinćanima)", napisala je Bekuta na Instagramu.

Podsetimo, Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje 27. novembra 2021. godine, gde se lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. Bekuta se hrabro držala sve vreme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, međutim, njegovo srce nije izdržalo.

Ana Bekuta
foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track