NIKAD NE BIH IŠLA POD NOŽ: Didi tvrdi da u životu PLASTIČARA nije posetila, a zbog ovog je u Srbiji gledaju kao VANZEMALJCA!
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORILA DUŠU O SVEMU

NIKAD NE BIH IŠLA POD NOŽ: Didi tvrdi da u životu PLASTIČARA nije posetila, a zbog ovog je u Srbiji gledaju kao VANZEMALJCA!

Stars -

Pevačica Dijana Rokvić (Didi Džej) po prvi put je govorila o tome zbog čega se njen uspeh, a pre svega onaj koji je postigla u Americi, u našoj zemlji i danas dovodi u pitanje.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula tvoja fotografija iz mladosti na kojoj ne ličiš na sebe?

- To me je mnogo povredilo jer je neko očigledno koristio fotošop pa mi povećao nos i bitno izmenio lice. Ja nikada nisam radila nijednu plastičnu operaciju ni na licu ni na telu, a već 15 godina imam istu kilažu.

Da li sumnjaš na nekog?

- Ne znam ko je imao zlu nameru i šta je s tom fotografijom želeo da postigne, ali svakako sledi tužba.

Didi Janković
foto: ATA Images

Da li si ikada razmišljala da nešto na sebi koriguješ?

- Ne, jer sam zadovoljna svojim izgledom. Ne dolazi u obzir da idem pod nož, jer ja volim da negujem svoj prirodni izgled i mnogo ulažem u maske, tretmane, kreme... Mislim da bi žene trebalo više da se neguju, a manje da se operišu.

Nedavno si objavila album, kao i duet s Igi Azelijom. Mnogi i dalje ne veruju da je tvoja saradnja s reperkom realna.

- Mnogi nisu verovali u mene, i danas ne veruju, zbog toga što sam ja tajanstvena i većinu stvari radim u tajnosti. Ono što ja govorim mnogima deluje neverovatno. Na mom novom albumu se nalazi duet s Igi Azelijom, koja je bila oduševljena pozivom i bez razmišljanja je prihvatila da sa mnom snimi pesmu. Kao što ste mogli da vidite, podržala me je i na društvenim mrežama.

Da li te pogađa činjenica da ljudi u Srbiji misle da lažeš?

- Normalno je da misle da lažem kada me doživljavaju kao vanzemaljca. Njima je nedostižno sve što ono sam ja postigla i ceo put kojim sam išla da bih dovde došla. Niko od njih nije uspeo da se probije na američko tržište, zbog toga mi zavide, ali i podmeću nogu.

Didi Janković
foto: Kurir

Da li novcem može da se kupi karijera?

- Novac nije bitan, potrebno je samo da kupite kartu i platite hotel u Americi. Tamo ćete steći kontakte, povezati se s ljudima i, ako vredite, uspećete. Madona je najbolji primer za to, radila je u fastfudu, nije imala ni za pesmu, a postala je velika zvezda!

Kažeš da si u Americi često u društvu svetskih zvezda. Da li ti se neko od njih udvarao?

- Nije, zbog toga što sam uvek okružena svojim timom. Niko od njih ne može ni da mi priđe ako ja to ne dozvolim, a ja sam srećno udata i zaljubljena u svog muža, tako da je to nemoguće.

Bliži se izbor za pesmu Evrovizije, da li si nekada razmišljala da se prijaviš i možda predstavljaš Srbiju na najvećem muzičkom takmičenju u svetu?

- Sav moj fokus je na američkom tržištu, a što se Evrovizije tiče, sigurno bih pobedila kada bih se prijavila jer ja dižem prašinu gde god se pojavim. Sve bi bilo na svetkom nivou, dovela bih plesače iz Amerike, a znam da bi svi glasali za mene. Ubeđena sam da bih pobedila, ali trenutno nemam vremena za to.

Dijana Janković, Didi Janković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Bonus video:

03:13

Didi, ne drži se tako nož! Snimila duete sa 3 poznate zvezde, pa sve iznenadila odevnom kombinacijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track