SLOBA SE JELENI NA DAN ZALJUBLJENIH ZAKLEO SE NA VERNOST: A na isti dan se venčao i sa KIJOM! Evo šta je SIMBOLIKA broja 14
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram, ATA Images

obožava ovaj broj

SLOBA SE JELENI NA DAN ZALJUBLJENIH ZAKLEO SE NA VERNOST: A na isti dan se venčao i sa KIJOM! Evo šta je SIMBOLIKA broja 14

Stars -

Slobodan Sloba Radanović venčao se Jelenom Đuričanin u manastiru Dubnica na Svetog Trifuna, odnosno na Dan zaljubeljenih.

Iako je danas "njihov dan", mnogima koji prate Slobodana Radanovića još od njegovog učešća u Zadruzi 1, nije promakla jedna vrlo neobična podudarnost.

Naime, pevač i njegova bivša žena Kija Kockar venčali su se takođe 14. dana u mesecu. Doduše, u pitanju je bio maj, ali su se mnogi začudili kako je moguće da je Radanović izabrao baš ovaj dan?

Kija Kockar, Sloba Radanović
foto: Printscreen

Simbolika broja 14

U Platonovoj numerologiji broj 14 je jedan od srećnih brojeva za zodijački znak Strelca i Riba. 14 je tajna formula za postizanje stanja mira na svim nivoima. S' toga se u modernoj numerologiji smatra brojem humanitarnog rada. 14 je broj kibernetike i kompjutera, ali i onih u dalekoj budućnosti.

Po Nostradamusovom tajnom zakonu, broj 14 je broj velike sreće. Predstavlja jednostavnu matematičku radnju zbira dve sedmice. Predstavlja Promenu i Metamorfozu koja se često vezuje za darežljivost i žrtvovanje na svim nivoima. Bitno je istaći da ta darežljivost mora biti pod kontrolom, jer kada je čovek previše darežljiv mnogi ga iskorišćavaju.

00:23

Venčali se Sloba i Jelena

Broj 14 je poštovanje, radoznalost i uvažavanje. 14 je Pentagram i kao takav, predstavlja vladavinu duha nad materijom koja mu je podređena. 14 je i potajno 1+4=5 = Lav i Ovan pa tako 14 postaje broj koji traje na hiljade godina. Broj koji vlada vatrom, vazduhom, klimatskim uslovima, vremenskim nepogodama... U zavisnosti od ostalih elemenata numerološkog koda pojedinca stvari se, naravno, razlikuju.

Dan zaljubljenih, broj 14
foto: Profimedia

kurir.rs/FB/NumerologVanjaDjakov

Bonus video:

01:37

Sloba dočekao Novu godinu sa devojkom i svima poželeo jedno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track